Cachaça 51 is het meest traditionele cachaça merk in Brazilië en is al tientallen jaren marktleider. De Pirassununga wordt verkregen uit vers suikerrietsap. Het distillaat wordt gedurende twee tot drie maanden opgeslagen in roestvrijstalen tanks om te rusten. Hierdoor krijgt de cachaça een soepelere smaak. Tijdens de rusttijd krijgt de cachaça tijd om de rauwe smaken te verwerken. Cachaça wordt uitsluitend in Brazilië geproduceerd en is zeer populair in dit land. Cachaça is een kwaliteitsproduct en daardoor uitstekend om puur te drinken. Daarnaast is het gebruikelijk om het in de Caipirinha cocktails te verwerken.
Cachaça 51 is het meest traditionele cachaça merk in Brazilië en is al tientallen jaren marktleider. De Pirassununga wordt verkregen uit vers suikerrietsap. Het distillaat wordt gedurende twee tot drie maanden opgeslagen in roestvrijstalen tanks om te rusten. Hierdoor krijgt de cachaça een soepelere smaak. Tijdens de rusttijd krijgt de cachaça tijd om de rauwe smaken te verwerken. Cachaça wordt uitsluitend in Brazilië geproduceerd en is zeer populair in dit land. Cachaça is een kwaliteitsproduct en daardoor uitstekend om puur te drinken. Daarnaast is het gebruikelijk om het in de Caipirinha cocktails te verwerken.