Stroop wordt gemaakt door het fruit te wassen en vervolgens in zijn geheel te koken. Het koken gebeurde vroeger in grote koperen ketels met een inhoud van ca. 1000 liter. Nadat de appels en peren gaar zijn gekookt wordt de puree uitgeperst. Het vrijkomende sap wordt
Stroop wordt gemaakt door het fruit te wassen en vervolgens in zijn geheel te koken. Het koken gebeurde vroeger in grote koperen ketels met een inhoud van ca. 1000 liter. Nadat de appels en peren gaar zijn gekookt wordt de puree uitgeperst. Het vrijkomende sap wordt
Crombach Appelstroop is een heerlijke biologische appelstroop voor op brood, pannenkoek etc. Gemaakt van uitsluitend hoogstamfruit. Betreft oude fruitsoorten die speciaal geschikt zijn voor de stroopbereiding. Deze rassen geven de stroop een eigen smaak. Streekproduct.
Crombach Appel-Perenstroop is een heerlijke stroop voor op bijvoorbeeld brood of pannenkoeken. Bovendien is het vrij van suikers, conserveringsmiddelen of bijmengsels. De stroop wordt gemaakt door het fruit te wassen en vervolgens in zijn geheel te koken. et koken gebeurde
Crombach Appel-Perenstroop is heerlijke stroop voor op bijvoorbeeld brood of pannenkoeken. Het bevat geen suikers, conserveringsmiddelen of bijmengsels. Crombach stroop wordt gemaakt door het fruit te wassen en vervolgens in zijn geheel te koken. Het koken gebeurde vroeger
Crombach Appel Peren Dadelstroop is heerlijke stroop voor op bijvoorbeeld brood of pannenkoeken. Het wordt volledig biologisch gemaakt en is voorzien van het EKO keurmerk. Het bevat geen suikers, conserveringsmiddelen of bijmengsels. Crombach stroop wordt gemaakt door het