Greenage Zontomaatjes in Olie bevat biologische zongedroogde tomaten van Apulische herkomst. Heerlijk bij brood, toast, gegrild vlees, een stukje kaas, bij de borrelhap of bij Italiaanse gerechten.
Greenage Quinoa Rood is een biologische quinoa met een nootachtige smaak. Het is wat steviger van structuur en smaak dan de witte variant. Het is zelfs nog gezonder dat witte quinoa. Zo bevat het meer vezels en het rode vliesje bevat extra voedingsstoffen. Hoe te
Greenage Quinoa Wit is een van oorsprong Zuid-Amerikaanse plant met rood-oranje pluimen. De naam 'quinoa' komt uit het Quechua, de oorspronkelijke taal van de Inca's, en betekent 'Moedergraan' of 'Supergraan'. De witte quinoa van Greenage is biologisch en glutenvrij en kan
Greenage Linzenmix is een biologische mix van 6 soorten linzen, te weten groene-, gele-, rode-, franse-, berg- en belugalinzen. Heerlijk om te verwerken in een soep. Hoe te gebruiken?Was de linzen en kook ze 15-25 minuten in ruim water. Voeg zout pas na het koken toe, anders
Greenage Mungbonen zijn heerlijke biologische peulvruchten. Ze zijn licht verteerbaar en een bron van kalium, magnesium en vezels. Mungbonen zijn groen, klein, fris en buitengewoon smaakvol. Lekker in soepen en stoofschotels. Mungbonen hoeven niet te geweekt te worden. Hoe
Greenage Linzen Groen zijn rijk aan eiwitten en vezels en daarnaast een belangrijke een bron van (B)vitaminen en mineralen als ijzer. Bovendien staan ze snel op tafel want linzen hoeven niet te weken en zijn in 15-25 minuten gaar. Heerlijk in allerlei gerechten zoals
Greenage Kikkererwten zijn heerlijke biologische peulvruchten. Kikkererwten zijn het meest bekend als hoofdingrediënt voor hummus en falafel, maar ook in soepen, stoofschotels, salades en tapenades smaken deze peulvruchten heerlijk. Hoe te gebruiken?Gebruik 80 tot 100 gram
Greenage Linzen Frans zijn biologische Du Puy linzen. Deze linzen zijn donkergroen, nootachtig van smaak en blijven stevig bij het bereiden. Heerlijk bij stoofschotels en risotto. Linzen zijn rijk aan eiwitten en vezels en daarnaast een belangrijke een bron van (B)vitaminen
Greenage Couscous Volkoren bevat nog het velletje van het durum tarwekorrel, waardoor het rijk is aan vezels en voedingsstoffen. Smaakvol in allerlei gerechten, waaronder salades en traditionele Marokkaanse gerechten. Biologisch. Hoe te gebruiken?Doe 200 g couscous in een
Greenage Spliterwten om bijvoorbeeld heerlijke Oud-Hollandse erwtensoep van te maken. Greenage spliterwten zijn biologisch en glutenvrij. Hoe te gebruiken?Was de spliterwten en kook ze 60-120 minuten in ruim water. Gebruik 80 tot 100 gram rauwe erwten per persoon.
Greenage Couscous Mais & Rijst is niet gemaakt van durum tarwe, maar van biologische mais en rijst. Met een aangename smaak en een prachtige gele kleur. Verrassend en origineel!Hoe te gebruiken?Doe 200 g couscous in een hittebestendige kom. Voeg 200 ml kokend water toe,
Greenage Mango zijn zongedroogde biologische mangostukjes. Mango is één van de gezondste van de fruitsoorten: rijk aan vitaminen, mineralen en bovendien anti-oxidanten. De fairtrade mango'ss komen uit Burkina Faso en worden rijp geoogst, dun gesneden en in de zon gedroogd.
Greenage Rijstmix Volkoren is een biologische rijstmix bestaande uit zwarte en rode rijst uit Thailand en zilvervliesrijst uit Italië. Voedzaam en heerlijk van smaak. Hoe te gebruiken?Gebruik 75 gr rijst en 150 ml water per persoon. Was de rijst tot het water helder is.
Greenage Couscous Spelt is heerlijk van smaak en snel en eenvoudig te bereiden. In plaats van durum tarwe is deze couscous van Greenage gemaakt van biologisch spelt. Heerlijk in salades, bij stoofschotels en traditionele Marokkaanse gerechten. Hoe te gebruiken?Doe 200 g
Greenage Linzen Rood zijn rijk aan eiwitten en vezels en daarnaast een belangrijke een bron van (B)vitaminen en mineralen als ijzer. Bovendien staan ze snel op tafel want linzen hoeven niet te weken en zijn in 15-25 minuten gaar. Heerlijk in allerlei gerechten zoals salades,