Jean baton mayonnaise black truffle 385ml bij jumbo
Jean baton
Jan Stok werkte in de jaren 's60 in de keuken op de schepen van de Holland-Amerika Lijn. Hij was als 'schef garde manger's verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega'ss vertaalden zijn naam al snel naar 'sJeanBaton's. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen. Vandaag de dag maakt JeanBaton bijzondere mayonaises, sauzen en dressings. Als eerbetoon aan het vakmanschap van Jan Stok. Onze beroemde JeanBaton Truffelmayonaise is bereid met echte truffel en past perfect bij een mooi stuk vlees. Maar onze truffelmayonaise maakt ook direct iets bijzonders van een broodje oude kaas, een carpaccio of een moot kabeljauw. Kijk voor meer informatie en recepten op www.jeanbaton.nl.
Jean baton classiques truffle sauce 250ml bij jumbo
Jean baton
JeanBaton houdt niet van voedselverspilling. Daarom raden we aan om de saus na opening koel te bewaren, dan blijft deze het lekkerst. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
Jean baton mayonnaise black truffle 170ml bij jumbo
Jean baton
Jan Stok werkte in de jaren 's60 in de keuken op de schepen van de Holland - Amerika Lijn. Hij was als 'schef garde manger's verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega'ss vertaalden zijn naam al snel naar 'sJeanBaton's. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen. Vandaag de dag maakt JeanBaton bijzondere mayonaises, sauzen en dressings. Als eerbetoon aan het vakmanschap van Jan Stok. Kijk voor meer informatie en recepten op www.jeanbaton.nl
Jean baton mayonnaise belgian recipe 720ml bij jumbo
Jean baton
Jan Stok werkte in de jaren 's60 in de keuken op de schepen van de Holland - Amerika Lijn. Hij was als 'schef garde manger's verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega'ss vertaalden zijn naam al snel naar 'sJEANBÂTON's. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen. Vandaag de dag maakt JEANBÂTON bijzondere mayonaises, sauzen en dressings. Als eerbetoon aan het vakmanschap van Jan Stok. Kijk voor meer informatie en recepten op www.jeanbaton.nl
Jean baton black truffle mayonnaise 135ml bij jumbo
Jean baton
Jan Stok werkte in de jaren 's60 in de keuken op de cruiseschepen van de Holland-Amerika Lijn. Hij was als 'schef garde manager's verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega'ss vertaalden zijn naam al snel naar "Jean Baton". Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen. Kijk voor meer informatie en recepten op www.jeanbaton.nl.
Jean baton mayonaise black truffle 245ml bij jumbo
Jean baton
JeanBaton houdt niet van voedselverspilling. Daarom raden we aan om de mayo na opening koel te bewaren, dan blijft deze het lekkerst. Ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking.
Jean baton mayonaise belgisch recept 385ml bij jumbo
Jean baton
Jan Stok werkte in de jaren 's60 in de keuken op de schepen van de Holland- Amerika Lijn. Hij was als 'schef garde manger's verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega'ss vertaalden zijn naam al snel naar 'sJEANBÂTON's. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen. Vandaag de dag maakt JEANBÂTON bijzondere mayonaises, sauzen en dressings. Als eerbetoon aan het vakmanschap van Jan Stok. Kijk voor meer informatie en recepten op www.jeanbaton.nl JEANBÂTON houdt niet van voedselverspilling. Daarom raden we aan om de mayonaise na opening koel te bewaren, dan blijft deze het lekkerst. Is de THT-datum verstreken? Als je niks afwijkends ziet, proeft of ruikt, kun je de mayonaise gewoon blijven eten.
Jan Stok werkte in de jaren 's60 in de keuken op de schepen van de Holland-Amerika Lijn. Hij was als 'schef garde manger's verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega'ss vertaalden zijn naam al snel naar 'sJeanBaton's. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen. Vandaag de dag maakt JeanBaton bijzondere mayonaises, sauzen en dressings. Als eerbetoon aan het vakmanschap van Jan Stok. Kijk voor meer informatie en recepten op www.jeanbaton.nl.
Jean baton mayonnaise organic no sugar 385ml bij jumbo
Jean baton
Jan Stok werkte in de jaren 's60 in de keuken op de schepen van de Holland- Amerika Lijn. Hij was als 'schef garde manger's verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega'ss vertaalden zijn naam al snel naar 'sJEANBÂTON's. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen. Vandaag de dag maakt JEANBÂTON bijzondere mayonaises, sauzen en dressings. Als eerbetoon aan het vakmanschap van Jan Stok. Kijk voor meer informatie en recepten op www.jeanbaton.nl