La Bio Idea Tomatenpuree is van biologische kwaliteit. Te gebruiken in allerlei gerecht als pasta, pizza en lasagne. Deze tomatenpuree wordt gemaakt door tomatenpulp te concentreren. Dat gebeurt vacuüm (bij ca. 40 graden Celsius). Het indikken gaat op deze manier snel en
La Bio Idea Tomatenpuree is van biologische kwaliteit. Te gebruiken in allerlei gerecht als pasta, pizza en lasagne. Deze tomatenpuree wordt gemaakt door tomatenpulp te concentreren. Dat gebeurt vacuüm (bij ca. 40 graden Celsius). Het indikken gaat op deze manier snel en
La Bio Idea Kikkererwten zijn heerlijke, biologische en meteen te eten erwten uit Turkije. Kikkererwten zijn rijk aan eiwitten en zijn heerlijk in stoofschotels, salades en humus. Past uitstekend in een glutenvrij, vegetarisch en/of veganistisch dieet.
La Bio Idea Cherrytomaten bevat alleen de allerbeste en biologische cherrytomaten en dat is te proeven! Deze cherrytomaten in blik zijn van een uitstekende kwaliteit en vormt een goede basis voor heerlijke pastasauzen en soepen.
La Bio Idea Pizzabodems worden in Italië gebakken volgens plaatselijke recept in de provincie Piemonte. Er zijn ook pizzabodems van speltmeel, of kleine pizzabodems waar iedereen zelf naar smaak kan beleggen.Hoe te gebruiken?Snel een biologische pizza op tafel?Neem een La
La Bio Idea Boterbonen zijn heerlijke biologische en glutenvrije bonen. Met een aangenaam volle smaak, heerlijk in allerlei gerechten. Geschikt voor gebruik in een glutenvrij dieet en geschikt voor vegetariërs en veganisten.
La Bio Idea Ratatouille volgens traditioneel Siciliaans recept, is geproduceerd door de Fratelli Contorno op Sicilie. Dit biologische product bevat een mix van grof gesneden groenten in tomatensaus. Heerlijke voor de pasta of over de pizza.
La Bio Idea Biologische Tomaten Ketchup is een klassieke tomaten ketchup gemaakt van de mooiste, lekkerste Toscaanse tomaten die heerlijk smaakt bij friet, snacks en tosti'ss. De biologische tomaten bestaat voor 77% uit verse tomaten. De saus is vegan, vrij van gluten en
AlgemeeLa Bio Idea Spaghetti Volkoren wordt op Sicilië gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo's maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe uit Sicilië. In
La Bio Idea Balsamico Azijn is natuurlijk te gebruiken in dressings, maar een klein scheutje door de jus is in Italië een goede gewoonte. Een paar druppeltjes op een stukje verse Parmezaanse kaas is ook erg lekker.
La Bio Idea Tagliatelle Volkoren wordt op Sicilië gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo's maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe uit Sicilië. In 1991
La Bio Idea Pizzabodems Spelt worden in Italië gebakken volgens plaatselijke recept in de provincie Piemonte. Hoe te gebruiken?Snel een biologische pizza op tafel?Neem een La Bio Idea Pizzabodems Spelt, bestrijk hem met olijfolie, beleg hem met een tomatensaus en
La Bio Idea Penne Volkoren wordt op Sicilië gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo's maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe uit Sicilië. In 1991 begon de
La Bio Idea Bruine Bonen met biologische borlottibonen zijn stevige bruine bonen met rode tinten van Italiaanse komaf. De borlotti bonen hebben een nootachtige smaak. Slechts even opwarmen voor de warme maaltijd, maar kan ook koud worden gebruikt voor in salades.
La Bio Idea Macaroni Volkoren wordt op Sicilië gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo's maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe uit Sicilië. In 1991 begon
La Bio Idea Gigli Spelt is een excellente bronskleurige spelt pasta die geproduceerd is in Italië door Andalini. Dit is een familiebedrijf dat is gesticht in 1956 door Arrigo Andalini. Sinds het begin heeft Andalini een focus op kwaliteit en innovatie met inachtneming van de
La Bio Idea Fusilli Volkoren wordt op Sicilië gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo's maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe uit Sicilië. In 1991 begon
La Bio Idea Rode Kidneybonen zijn biologisch en van uitstekende kwaliteit. Veelzijdig te gebruiken: bijvoorbeeld als wrapvulling, voor chili con carne en tevens koud te gebruiken voor in salades.
La Bio Idea Fusilli Spelt is een biologische pasta die op Sicilië wordt gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo's maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe
La Bio Idea Bonen Mix zijn biologische gemixte bonen van hoge kwaliteit. Deze mix bestaat uit rode kidneybonen, kikkererwten, witte bonen en boterbonen. Met dit product zet u in een handomdraai een heerlijke bonensalade op tafel!
La Bio Idea Lasagna Volkoren wordt op Sicilië gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo's maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe uit Sicilië. In 1991 begon
La Bio Idea Bloemkool Pizzabodem is een heerlijk en gezond alternatief waarmee u in een handomdraai verse, huisgemaakte pizza'ss maakt. De pizzabodem bestaat voor 35% uit bloemkool en wordt in Italië gebakken volgens plaatselijke recept in de provincie Piemonte. Neem een
La Bio Idea Gepelde Tomaten?, in glas. Deze biologische gepelde tomaten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn heerlijk als basis voor soepen, stoofschotels en pastasauzen.
La Bio Idea Tomatenstukjes Basilicum in blik. De biologische tomaten zijn verrijkt met basilicum en is een ideale basis voor soepen, stoofschotels en pastasauzen.
La Bio Idea Wrap Spelt is een piadina wrap gemaakt van speltbloem. De piadina is de Italiaanse variant van de overbekende Mexicaanse tortilla wrap. Het recept is eeuwenoud en komt oorspronkelijk uit Noord-Italië. Heden ten dage zijn de piadina echter geliefd door heel Italië
La Bio Idea Gezeefde Tomaten is gemaakt van zon-gerijpte Italiaanse tomaten. Wanneer ze optimaal gerijpt zijn, worden ze geplukt en meteen naar de fabriek gebracht om gesorteerd, gezeefd, gesteriliseerd en gebotteld te worden. La Bio Idea Gezeefde Tomaten is de ideale basis
De La Bio Idea Spaghetti Spelt is één van de vele, heerlijke biologische pasta'ss uit het assortiment van La Bio Idea. Deze pasta wordt met zorg en vakmanschap gemaakt op Sicilie waardoor de kwaliteit zeer hoog is. De kooktijd van deze La Bio Idea Spaghetti Spelt bedraagt 7
La Bio Idea Gepelde Tomaten zijn biologische tomaten van uitstekende kwaliteit. Deze gepelde tomaten in blik is een goede basis voor soepen, stoofschotels en pastasauzen.
La Bio Idea Fusilli Rode Linzen is een glutenvrije fusilli gemaakt van biologische rode linzen. Heerlijk bij Italiaanse gerechten of een pasta salade. De kooktijd van deze La Bio Idea Fusilli Rode Linzen bedraagt 8-10 minuten.
La Bio Idea Olijfolie Extra Vergine Fruttato is een heerlijke biologische olijfolie, uit eerste persing. De olijfolie is afkomstig uit Tunesië en is zeer geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende gerechten.
La Bio Idea Kikkererwten Penne met Maïs is een biologische en glutenvrije pasta gemaakt van kikkererwten. Heerlijk om te combineren met tomatensaus, bij Italiaanse gerechten of een pasta salade. De kooktijd van La Bio Idea Kikkererwten Penne bedraagt 7-9 minuten.