Mulassano is een TOP vermouth. Vernoemd naar het gelijknamige café in Torino. Vermouth Mulassano is ook bijna 100 jaar geleden speciaal voor het café gemaakt en mocht nergens anders verkocht worden. Tot 2016, nu voor het eerst verkrijgbaar buiten Café Mulassano zodat u er thuis van kan genieten…. Voor de productie van Vermouth Mulassano worden uitsluitend eerste klas kwaliteit gebruikt. Zo plukken en trekken bergbeklimmers geheel handmatig de benodigde planten en wortels uit het Alpengebied. De productie wordt gedaan bij Bordiga, de enige vermouth producent die al meer dan 100 jaar onafgebroken vermouth produceert. De productie gebeurd geheel volgens een oud, traditioneel proces dat minimaal 40-45 dagen duurt voordat de vermouth in fles komt. Hierna moet het product nog zo een 3 weken 'rusten' voordat we het mogen consumeren. Belangrijkste kruiden: Alsem, Citroen, Munt, Kardemon, bittere Sinaasappelschil, Vanille uit Madagaskar, Vlier, Peper, Gentiaan, Salie, Kinine…… Geur: Bloemige geur met indrukken van de diverse specerijen.
Mulassano is een TOP vermouth. Vernoemd naar het gelijknamige café in Torino. Vermouth Mulassano is ook bijna 100 jaar geleden speciaal voor het café gemaakt en mocht nergens anders verkocht worden. Tot 2016, nu voor het eerst verkrijgbaar buiten Café Mulassano zodat u er thuis van kan genieten…. Voor de productie van Vermouth Mulassano worden uitsluitend eerste klas kwaliteit gebruikt. Zo plukken en trekken bergbeklimmers geheel handmatig de benodigde planten en wortels uit het Alpengebied. De productie wordt gedaan bij Bordiga, de enige vermouth producent die al meer dan 100 jaar onafgebroken vermouth produceert. De productie gebeurd geheel volgens een oud, traditioneel proces dat minimaal 40-45 dagen duurt voordat de vermouth in fles komt. Hierna moet het product nog zo een 3 weken 'rusten' voordat we het mogen consumeren. Belangrijkste kruiden: Alsem, citroen, Koriander, Marjolein, Venkel, Kinine, Kardemon, Vanille……. Geur: Intense geur van specerijen met wijn met lichte bloemen tonen