St. Dalfour is het eerste bedrijf die het mogelijk maakte om op natuurlijk wijze een zoete 100% vruchtenspread te produceren. Deze methode heeft zijn oorsprong bij de grootmoeder van De Heer kistner, de President van st. Dalfour. Tijdens de eerste wereldoorlog werd de suiker zeer beperkt in aanbod en vrij duur. Omdat De Heer kistner'ss familiebedrijf wijngaarden had en toegang tot een uitgebreid aanbod van druiven, maakte De Heer kistner'ss grootmoeder jam met geconcentreerd druivensap in plaats van suiker. Dit is de oorsprong van de wereldberoemde st. Dalfour vruchtenspread. Dit maakt st. Dalfour niet alleen populair als jam, maar juist als natuurlijke zoetmaker in yoghurt, in taarten en cupcakes, etc.
St. dalfour sinaasappel en gember vruchtenspread bij jumbo
St dalfour
St. Dalfour is het eerste bedrijf die het mogelijk maakte om op natuurlijk wijze een zoete 100% vruchtenspread te produceren. Deze methode heeft zijn oorsprong bij de grootmoeder van De Heer kistner, de President van st. Dalfour. Tijdens de eerste wereldoorlog werd de suiker zeer beperkt in aanbod en vrij duur. Omdat De Heer kistner'ss familiebedrijf wijngaarden had en toegang tot een uitgebreid aanbod van druiven, maakte De Heer kistner'ss grootmoeder jam met geconcentreerd druivensap in plaats van suiker. Dit is de oorsprong van de wereldberoemde st. Dalfour vruchtenspread. Dit maakt st. Dalfour niet alleen populair als jam, maar juist als natuurlijke zoetmaker in yoghurt, in taarten en cupcakes, etc.
St. dalfour cranberry en blauwe bessen vruchtenspread bij jumbo
St dalfour
St. Dalfour is het eerste bedrijf die het mogelijk maakte om op natuurlijk wijze een zoete 100% vruchtenspread te produceren. Deze methode heeft zijn oorsprong bij de grootmoeder van De Heer kistner, de President van st. Dalfour. Tijdens de eerste wereldoorlog werd de suiker zeer beperkt in aanbod en vrij duur. Omdat De Heer kistner'ss familiebedrijf wijngaarden had en toegang tot een uitgebreid aanbod van druiven, maakte De Heer kistner'ss grootmoeder jam met geconcentreerd druivensap in plaats van suiker. Dit is de oorsprong van de wereldberoemde st. Dalfour vruchtenspread. Dit maakt st. Dalfour niet alleen populair als jam, maar juist als natuurlijke zoetmaker in yoghurt, in taarten en cupcakes, etc.