Gluten Free - Lactose Free - No Palm Oil - No Hydrogenated Fats BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg datalle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuksmt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150 g zaadoliezoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep hetbeslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten.Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20 cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C(heteluchtoven 160°C). INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), bevochtigingsmiddel: E420; emulgator:E475, E433; rijsmiddel: E450i, E500ii; verdikkingsmiddel: E412, E466; aroma's, zout, zuurteregelaar:E575. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen en noten. Droog en koel bewaren. Vermijdwarmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten.Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. VOEDINGSWAARDE PER: 100G Energie: 1754 kJ/ 419 kcal Vetten: 21 g - Waarvan verzadigde vetzuren: 1,2 g Koolhydraten: 52 g - Waarvan suikers: 28 g Eiwitten: 5,1 g Zout: 0,28 g GEPRODUCEERD IN: Europa EU
Houd jij van zoete bakwaren, maar kan jij niet (goed) tegen gluten en/of lactose? Ga zelf aan de slag in de keuken met bakmix van Tasty Me! Met deze mix maak je in een handomdraai heerlijke macarons. Deze mix is volledig gluten- en lactosevrij. Benodigdheden voor ca. 22 macarons (44 “helften”): 58g eiwit, schaal, mixer, 1 spuitzak, macaronmatof bakpapier, evt. kleurgels en bijvoorbeeld Botercrème voor de vulling. Ingrediënten: suiker, rijstzetmeel, amandelmeel, gemodificeerd zetmeel, maïszetmeel, eiwit,rijsteiwitten, kleurstoffen: titaniumdioxide; smaken, zuurteregelaar: glucono-deltalacton E575. Kan sporenvan melk, sojabonen, andere noten, mosterd en sesamzaad bevatten. Voedingswaarde per 100g: Energie - 1260 kJ/ 298 kcal Vetten - 5,4 g - Waarvan verzadigde vetzuren - 2,2 g Koolhydraten - 54 g - Waarvan suikers - 29 g Eiwitten - 8,6 g Zout - 0,45 g
Zin in een blondie cake ofwel een witte brownie? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 300g mix, 3 eieren in een kom. Mix het op eeen medium snelheid in 3 minuten tot een dik beslag. Giet het beslag in een ingevet bakblik van 18 cm. Baktijd: 40-45 mintuen. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, cacaoboter, magere melkpoeder, stabilisator: difosfaten (E450); chocoladeschilfers, bevochtigingsmiddel: sorbitolen (E420); witte chocolade 2% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), rijstzetmeel, emulgatoren: polyglyceride-esters van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); rijsmiddel: kaliumtartraat (E336); verdikkingsmiddel: guarpitmeel (E412); smaakstof. Kan sporen van eieren, sojabonen en noten bevatten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.
Wanneer het zonnetje schijnt en het kwik stijgt krijgen we allemaal natuurlijk in om een ijsje te eten. Met deze ijsmix maak je nu gemakkelijk en snel je eigen vanille ijs. Je hoeft aan deze mix alleen maar melk (en slagroom als je van extra romig houdt) toe te voegen. Het ijs zet je gemakkelijk in de vriezer, dus je hebt geen ijsmachine nodig. Ingrediënten: glucosestroop, suiker, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), dextrose, magere melkpoeder, gemodificeerd zetmeel, melkeiwit, maïszetmeel, emulgatoren: azijnzuuresters van mono-en diglyceriden van vetzuren, mono-en diglyceriden van vetzuren; aroma's, stabilisator: fosfaat dikalium; verdikkingsmiddelen: xanthaangom, carboxymethylcellulose.Voedingswaarde per 100g: Energie - 1218 kJ/292 kcal Vetten - 19 g - waarvan verzadigde vetzuren - 6,5 g Koolhydraten - 27 g - waarvan suikers - 19 g Eiwitten - 2,6 g Zout - 0,1 g
Tasty Me fondant is AZO-vrij, Gluten vrij, GMO vrij, is makkelijk kneedbaar, eenvoudig uit te rollen, smaakt heerlijk is zeer geschikt voor het bekleden van taarten als het maken van kleine boetseersels en decoraties.Voor gebruik de fondant altijd goed doorkneden. (Advies +/- 5min doorkneden.) • AZO-vrij, Gluten vrij, GMO vrij, No hydrogenated fatsIngrediënten: suiker (70%), glucosestroop, niet-gehydrogeneerde plantaardige oliën (palmolie,katoenzaadolie, saffloerolie, zonnebloemolie in wisselende verhoudingen), niet-gehydrogeneerdeplantaardige vetten (shea vet en illipe vet in wisselende verhoudingen), water, verdikkingsmiddelen:E466, E414, E412, E415; maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: E422; gemodificeerd zetmeel; emulgator:E471; kleur: E171; zuurteregelaar: E330; aroma'ss, conserveermiddel: E202. Kan sporen bevatten van:eieren, melk, soja en noten. Droog en koel bewaren, vermijdt direct licht en warmte bronnen. • **De fondant worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmeegaranderen dat de fondant minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten.Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Voedingswaarde per 100gr: - Energie 1687kJ/399kcal - Vetten 7g, waarvan verzadigd 3.5g - Koolhydraten 82g, waarvan suiker 76g - Eiwitten 0.1g - Zout 0.19g
Tasty Me fondant is AZO-vrij, Gluten vrij, GMO vrij, is makkelijk kneedbaar, eenvoudig uit te rollen, smaakt heerlijk is zeer geschikt voor het bekleden van taarten als het maken van kleine boetseersels en decoraties.Voor gebruik de fondant altijd goed doorkneden. (Advies +/- 5min doorkneden.) • AZO-vrij, Gluten vrij, GMO vrij, No hydrogenated fatsIngrediënten: suiker (70%), glucosestroop, niet-gehydrogeneerde plantaardige oliën (palmolie,katoenzaadolie, saffloerolie, zonnebloemolie in wisselende verhoudingen), niet-gehydrogeneerdeplantaardige vetten (shea vet en illipe vet in wisselende verhoudingen), water, verdikkingsmiddelen:E466, E414, E412, E415; maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: E422; gemodificeerd zetmeel; emulgator:E471; kleur: E171; zuurteregelaar: E330; aroma'ss, conserveermiddel: E202. Kan sporen bevatten van:eieren, melk, soja en noten. Droog en koel bewaren, vermijdt direct licht en warmte bronnen. • **De fondant worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmeegaranderen dat de fondant minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten.Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Voedingswaarde per 100gr: - Energie 1687kJ/399kcal - Vetten 7g, waarvan verzadigd 3.5g - Koolhydraten 82g, waarvan suiker 76g - Eiwitten 0.1g - Zout 0.19g
Gluten Free - Lactose Free - No Palm Oil - No Hydrogenated Fats BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg datalle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuksmt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150 g zaadoliezoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep hetbeslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten.Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20 cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C(heteluchtoven 160°C). INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, cacao (5%), bevochtigingsmiddel: E420; emulgatoren:E475, E433; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; aroma's, zout, zuurteregelaar: E575. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen en noten. Droog en koel bewaren. Vermijd warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. VOEDINGSWAARDE PER: 100G Energie: 1801 kJ/ 431 kcal Vetten: 24 g - Waarvan verzadigde vetzuren: 3,9 g Koolhydraten: 48 g - Waarvan suikers: 28 g Eiwitten: 5,3 g Zout: 0,40 g GEPRODUCEERD IN : Europa EU
Wanneer het zonnetje schijnt en het kwik stijgt krijgen we allemaal natuurlijk in om een ijsje te eten. Met deze ijsmix maak je nu gemakkelijk en snel je eigen aardbeien ijs. Je hoeft aan deze mix alleen maar melk (en slagroom als je van extra romig houdt) toe te voegen. Het ijs zet je gemakkelijk in de vriezer, dus je hebt geen ijsmachine nodig. Ingrediënten: glucosestroop, suiker, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), dextrose, gedehydrateerd aardbeipoeder (2%), magere melkpoeder, melkeiwit, gemodificeerd zetmeel, maïszetmeel, emulgatoren: azijnzuuresters van mono en diglyceriden van vetzuren zuren, mono- en diglyceriden van vetzuren; aroma's, stabilisator: fosfaat dikalium; verdikkingsmiddelen: xanthaangom, carboxymethylcellulose; kleuren: cochenille, anthocyanen; zuurteregelaar: citroenzuur. Voedingswaarden per 100 g: Energie - 1207 kJ/289 kcal Vetten - 19 g - waarvan verzadigde vetzuren - 6,1 g Koolhydraten - 28 g - waarvan suikers - 19 g Eiwitten - 2,6 g Zout - 0,09 g
Poeder spray rood 10gram. Eetbare metallic kleurstof voor het versieren van zoetwaren en gebak. Het poeder op het te decoreren oppervlakte sprayen of met een penseel aanbrengen. Ingrediënten: suiker 50%, kleurstof: titaandioxide E171 en Allura rood AC E129*: 50% * kan de activiteit op oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Voedingswaarden per 100 gram: Energie: 828,73kJ/195Kcal Vet: 0g verzadigd: 0g koolhydraten: 48,75g suikers: 47,53g eiwitten: 0g zout: 0g
Het leukste van bakken is het decoreren. Met deze gouden poederspray geef je je taart of cake een mooie metallic kleur. Decoreer je gebak door de poeder op het gebak te spray of breng het aan met een penseel. Ingrediënten Suiker 50%, kaliumaluminiumsilicaat E555, titaandioxide E171, ijzeroxiden E172: 50%. Voedingswaarden per 100 g Energie - 195 kcal (828,73 kJ) Vetten - 0 g - Verzadigde vetzuren 0,0 g Koolhydraten - 48,75 g - Suikers - 47,53 g Eiwitten - 0 g Zout - 0 g
Tasty Me fondant is AZO-vrij, Gluten vrij, GMO vrij, is makkelijk kneedbaar, eenvoudig uit te rollen, smaakt heerlijk is zeer geschikt voor het bekleden van taarten als het maken van kleine boetseersels en decoraties.Voor gebruik de fondant altijd goed doorkneden. (Advies +/- 5min doorkneden.) • AZO-vrij, Gluten vrij, GMO vrij, No hydrogenated fatsIngrediënten: suiker (70%), glucosestroop, niet-gehydrogeneerde plantaardige oliën (palmolie,katoenzaadolie, saffloerolie, zonnebloemolie in wisselende verhoudingen), niet-gehydrogeneerdeplantaardige vetten (shea vet en illipe vet in wisselende verhoudingen), water, verdikkingsmiddelen:E466, E414, E412, E415; maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: E422; gemodificeerd zetmeel; emulgator:E471; kleur: E171; zuurteregelaar: E330; aroma'ss, conserveermiddel: E202. Kan sporen bevatten van:eieren, melk, soja en noten. Droog en koel bewaren, vermijdt direct licht en warmte bronnen. • **De fondant worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmeegaranderen dat de fondant minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten.Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Voedingswaarde per 100gr: - Energie 1687kJ/399kcal - Vetten 7g, waarvan verzadigd 3.5g - Koolhydraten 82g, waarvan suiker 76g - Eiwitten 0.1g - Zout 0.19g
Met deze mix maak je de lekkerste cream chantilly. Dit is gezoete of gearomatiseerde slagroom die vaak wordt gebruikt om slagroomsoesjes of chocolade eclairs mee te vullen. Het is ook een lekkere topping voor taart of desserts. Bereidingswijze: Mix ca. 3-4 minuten met een (hand) mixer op hoge snelheid. Laat eventueel nog wat extra opstijven in de koelkast. Lekker met smaakstof. Makkelijk te kleuren met gel of vloeibare kleurstof. Na bereiding ca. 2 dagen goed. Ingrediënten: suiker, glucosestroop, niet-gehydrogeneerde kokosolie, melkeiwitten, maïszetmeel, gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddelen: E401, E466, E471, E472.Kan sporen bevatten van: eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Cream chantilly • Glutenvrij • Zonder palmolie en gehydrogeneerde vetten • Inhoud: 200 g
Wanneer het zonnetje schijnt en het kwik stijgt krijgen we allemaal natuurlijk in om een ijsje te eten. Met deze ijsmix maak je nu gemakkelijk en snel je eigen aardbeien ijs. Je hoeft aan deze mix alleen maar melk (en slagroom als je van extra romig houdt) toe te voegen. Het ijs zet je gemakkelijk in de vriezer, dus je hebt geen ijsmachine nodig. Ingrediënten: suiker, glucosestroop, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), dextrose, cacao (9%), magere melkpoeder, gemodificeerd zetmeel, melkeiwit, cacaomassa (1%), maïszetmeel, emulgatoren: azijnzuuresters van mono-en diglyceriden van vetzuren, mono- en diglyceriden van vetzuren; cacaoboter (0,3%), verdikkingsmiddelen: xanthaangom, carboxymethylcellulose; stabilisator: fosfaat dikalium; aroma's, sojalecithine. Voedingswaarden per 100 g: Energie - 1196 kJ/287 kcal Vetten - 19 g - waarvan verzadigde vetzuren - 6 g Koolhydraten - 26 g - waarvan suikers - 18 g Eiwitten - 3,1 Zout - 0,15 g
Tasty Me fondant is AZO-vrij, Gluten vrij, GMO vrij, is makkelijk kneedbaar, eenvoudig uit te rollen, smaakt heerlijk is zeer geschikt voor het bekleden van taarten als het maken van kleine boetseersels en decoraties.Voor gebruik de fondant altijd goed doorkneden. (Advies +/- 5min doorkneden.) • AZO-vrij, Gluten vrij, GMO vrij, No hydrogenated fatsIngrediënten: suiker (70%), glucosestroop, niet-gehydrogeneerde plantaardige oliën (palmolie,katoenzaadolie, saffloerolie, zonnebloemolie in wisselende verhoudingen), niet-gehydrogeneerdeplantaardige vetten (shea vet en illipe vet in wisselende verhoudingen), water, verdikkingsmiddelen:E466, E414, E412, E415; maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: E422; gemodificeerd zetmeel; emulgator:E471; kleur: E171; zuurteregelaar: E330; aroma'ss, conserveermiddel: E202. Kan sporen bevatten van:eieren, melk, soja en noten. Droog en koel bewaren, vermijdt direct licht en warmte bronnen. • **De fondant worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmeegaranderen dat de fondant minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten.Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Voedingswaarde per 100gr: - Energie 1687kJ/399kcal - Vetten 7g, waarvan verzadigd 3.5g - Koolhydraten 82g, waarvan suiker 76g - Eiwitten 0.1g - Zout 0.19g
Zin in churros of donuts? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 150 g mix en 200 g melk in een kom en mix met een haak in 4 minuten op matige snelheid tot een dik beslag. Laat de mix ca. 15 minuten afgedekt rusten. Voeg hierna 70 g gesmolten boter toe, 1 ei en 50 g melk en meng door tot een glad beslag. Voeg hierna de rest van de mix toe en meng het nog 10 minuten door. Doe het deeg in een spuitzak met gekarteld (churros) of rond (donuts)spuitmondje. Verhit olie tot ca. 165°C en frituur reepjes/rondjes van ca. 20 cm ze tot ze goudbruin zijn. Laat even op een keukenpapier uitlekken. Serveer ze direct met (poeder)suiker en bijvoorbeeld kaneel. Ingrediënten Zetmeel (maïs en aardappel), suiker, inuline, verdikkingsmiddel: E412, E464; zout, psylliumzaad poeder, biergist, aroma. Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet bloodstellen aan temperatuursveranderingen en warmtebronnen.
Tasty me suikerspinsuiker - aardbei/roze - 250 gram
Tasty me
Met deze suikerspinsuiker maak je in een handomdraai een roze suikerspin met aardbeiensmaak! Hoe leuk is het met z'sn allen suikerspinnen te maken op een feestje? In deze pot zit 250 gram suikerspinsuiker en daarmee maak je ongeveer 25 suikerspinnen. Je gebruikt gemiddeld 10 gram suiker voor een suikerspin, afhankelijk van de grootte en het type suikerspinmachine dat je gebruikt. Maak de perfecte aardbeien suikerspin met deze suikerspinstokjes (https://www.xenos.nl/suikerspinstokjes-set-van-2-40-cm-569036)! Tip: Je kan deze suikerspinsuiker ook gebruiken als topping om je favoriete desserts, cupcakes of cocktails te versieren! Ingrediënten Suiker, kleurstof: E122*, natuurlijke smaakstof aardbei. Voedingswaarden per 100 gram Energie: 1700kJ/400 kcal, Vetten: 0 g - waarvan verzadigde vetzuren: 0 g, Koolhydraten: 100 g - waarvan suiker: 100 g, Eiwitten: 0 g, Zout: 0 g
Zin in een strawberry cake? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 300g mix, 130g zonnebloem- of koolzaadolie of zachte (room)boter en 3 eieren in een kom. Mix het op eeen medium snelheid in 3 minuten tot een dik beslag. Giet het beslag in een ingevet bakvorm met een diameter van 18-20 cm. Baktijd: 30-40 mintuen. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, cacaoboter (cacaoboter, magere melkpoeder, stabilisator: difosfaten (E450)), bevochtigingsmiddel: sorbitolen (E420); aardbeienpoeder 1%, rijsmiddelen difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500); rijstzetmeel, emulgatoren: polyglyceride esters van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); smaakstoffen, verdikkingsmiddel: guarpitmeel (E412); zout. Kan sporen van eieren, sojabonen en noten bevatten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.
BENODIGDHEDEN: Voor het vullen en afsmeren van een taart: 150 g mix, 100 ml water en 100 ml halfvolle melk. Mixer. Halveer het recept voor het opspuiten van ca. 24 cupcakes. BEREIDINGSWIJZE: Mix ca. 3-4 minuten met een (hand) mixer op hoge snelheid. Laat eventueel nog wat extra opstijven in de koelkast. Lekker met smaakstof. Na bereiding ca. 2 dagen goed.
Versier je cupcakes, taart of koekjes met deze bakdecoratie in mooie tropische kleuren. Een mooie mix van strooisels die jouw bakcreatie laat opvallen!
Tasty me suikerspinsuiker - banaan/geel - 250 gram
Tasty me
Met deze suikerspinsuiker maak je in een handomdraai een geelgekleurde suikerspin met bananensmaak! Hoe leuk is het met z'sn allen suikerspinnen te maken op een feestje? In deze pot zit 250 gram suikerspinsuiker en daarmee maak je ongeveer 25 suikerspinnen. Je gebruikt gemiddeld 10 gram suiker voor een suikerspin, afhankelijk van de grootte en het type suikerspinmachine dat je gebruikt. Maak de perfecte bananen suikerspin met deze suikerspinstokjes (https://www.xenos.nl/suikerspinstokjes-set-van-2-40-cm-569036)! Tip: Je kan deze suikerspinsuiker ook gebruiken als topping om je favoriete desserts, cupcakes of cocktails te versieren! Ingrediënten Suiker, kleurstof: E102, natuurlijke smaakstof banaan. Voedingswaarden per 100 gram Energie: 1700kJ/400 kcal, Vetten: 0 g - waarvan verzadigde vetzuren: 0 g, Koolhydraten: 100 g - waarvan suiker: 100 g, Eiwitten: 0 g, Zout: 0 g
Met deze eetbare kleurspray geef jij jouw koekjes of taart een metallic glow! In de spuitbus zit goudkleurige vloeistof die je eenvoudig op jouw gebak sprayt. Houd de spuitbus zo rechtop mogelijk en spray op een afstand van 20-25 cm. Dat werkt het beste! En vergeet ook niet voor gebruik goed te schudden! Ingrediënten alcoholische vanillesmaak, drijfgas (E943a n-butaan, E944 propaan, E943b isobutaan), schellak (E904), water, kleurstoffen (E171 titaandioxide, E172 ijzeroxide). Voedingswaarden per 100 g Energie - 2701,05 kJ/651,92 kcal Vet - 0,0 g Koolhydraten - 0,0 g Vezels - 0,0 Eiwitten - 0,0 g Zout - 0,0 g Let op! Spray het oppervlak niet langer dan 60 seconden per kg cake. Ook wordt aangeraden om minimaal 1 uur te wachten voordat je het product consumeert. Tasty me. Ledeboerstraat 68-15, 5048 AD Tilburg - NL.
Zin in een lemon curd cake? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 400g mix, 145g zachte (room)boter en 4-5 eieren in 3 minuten op matige snelheid tot een stevig en bleek beslag. Baktijd: 40-45 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, maïszetmeel, emulgatoren: E475, E433; bevochtigingsmiddel: E420; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; zuurteregelaar: E575; aroma'ss, zout. Kan sporen bevatten van: eiwitten van melk, ei, sojabonen en noten, sesam en mosterd.
Zodra het zonnetje schijnt, krijgen we allemaal zin in ijsjes. Met deze ijsmix van Tasty Me maak je eenvoudig zelf je eigen bubble gum ijs. Bereidingswijze Voeg 200 ml melk of 200 ml slagroom toe aan de mix voor een extra romige textuur. Klop ongeveer 3 minuten met een mixer. Schep of spuit het mengsel in een bak of kom en zet het ca. 4 uur in de diepvries. Ingrediënten Suiker, glucosestroop, palmolie, dextrose, hazelnoot stukjes, magere melkpoeder, maiszetmeel, karamel 1,2% (suiker, glucosestroop), melkeiwit, aroma, zout, stabilisator: kaliumfosfaten (E340); verdikkingsmiddelen: natriumcarboxymethylcellulose (E466), xanthaangom (E415). Kan sporen van eieren, sojabonen en noten bevatten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.
BENODIGDHEDEN: Voor het vullen en afsmeren van een taart: 150 g mix, 100 ml water en 100 ml halfvolle melk. Mixer. Halveer het recept voor het opspuiten van ca. 24 cupcakes. BEREIDINGSWIJZE: Mix ca. 3-4 minuten met een (hand) mixer op hoge snelheid. Laat eventueel nog wat extra opstijven in de koelkast. Lekker met smaakstof. Na bereiding ca. 2 dagen goed.
Tasty me suikerspinsuiker - bosbes/blauw - 250 gram
Tasty me
Met deze suikerspinsuiker maak je in een handomdraai een blauwgekleurde suikerspin met een blauwe bes smaak. Hoe leuk is het met z'sn allen suikerspinnen te maken op een feestje? In deze pot zit 250 gram suikerspinsuiker en daarmee maak je ongeveer 25 suikerspinnen. Je gebruikt gemiddeld 10 gram suiker voor een suikerspin, afhankelijk van de grootte en het type suikerspinmachine dat je gebruikt.
Houd jij van pannenkoeken en wafels, maar kan jij niet (goed) tegen gluten? Ga zelf aan de slag in de keuken met brood bakmix van Tasty Me! Deze mix is volledig glutenvrij. Bereidingswijze Pannenkoeken - meng 250g mix, 1 ei en ca. 125 ml melk (of water) ca. 5 minuten tot een glad beslag. Laat het beslag 5 minuten staan. Bak in een hete pan met wat olie of boter. Wafels - Meng 250g mix, 1 ei en ca. 135 ml melk (of water) ca. 5 minuten tot een glad beslag. Laat het beslag 5 minuten staan. Gebruik hiervoor een wafelijzer. Maak je pannenkoek of wafel af met bijvoorbeeld honing of poedersuiker. Ingrediënten Rijstmeel, maiszetmeel, suiker, niet-gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), melkpoeder, maltodextrines, aardappelzetmeel, bevochtigingsmiddel: sorbitol; glucosestroop, emulgatoren: polyglycerolesters van vetzuren, polyoxyethleensorbitanmonooleaat: verdikkingsmiddelen: guargom, carboxymethylcellulose, zout, rijsmiddelen: dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat: gemodificeerd zetmeel, smaakstoffen, zuurteregelaar: citroenzuur; antiklontermiddel: siliciumdioxdide: kleur: curcumine. Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20 mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. Voedingswaarde per 100 g Energie - 1479 kJ/ 352 kcal Vetten -13 g - Waarvan verzadigde vetzuren - 10 g Koolhydraten - 53 g - Waarvan suikers - 16 g Eiwitten - 6,5g Zout - 1 g
Versier jouw taart of cupcakes met deze mooie parels. Ze zijn in de kleur blauw, sommige glanzen en de ander zijn mat blauw. Een super mooie blauwe mix, waarmee jouw baksels extra zullen opvallen! • Tasty me blue lagoon • Inhoud: 75 gram
Versier je taart of cupcake met deze grote chocolade parels met crispy binnenkant. De chocolade ballen hebben een diameter van bijna 2 cm dus ze geven een luxe uitstraling aan iedere taart of cupcake. Ingrediënten MELKchocolade (51,8%) (suiker, volle MELKpoeder, cacaoboter (20%) min), cacaomassa, emulgator SOJAlecithine, natuurlijk vanillearoma, cacaobestandsdelen: 32% min), suiker, crispy kern (11,5%) ( TARWEbloem, volkoren TARWEBLOEM, suiker, TARWEGLUTEN, gemout TARWEbloem, zout, rijsmiddel: baking soda E500(i)), rijstzetmeel, stabilisator: arabische gom, gelatine (VIS), kleurstoffen: titaandioxide, zilver (E174), glansmiddelen: carnaubawas, schellak.
Gluten Free - Lactose Free - No Palm Oil - No Hydrogenated Fats BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg datalle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 400 g mix, 140 g (room)boter en 200 g eieren (4stuks mt M) in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang deboter door 140 g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvormvan Ø18/20 cm. Baktijd (midden van de oven): 45-50 minuten, daarna direct uit de bakvorm halenen laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten. INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), bevochtigingsmiddel: E420; emulgatoren:E475, E433; cacao, rijsmiddelen: E450i, E500ii; zuurteregelaar: E575; verdikkingsmiddelen: E412, E466; aroma, zout, kleurstof: E120. Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. VOEDINGSWAARDE PER: 100G Energie : 1800 kJ/ 430 kcal Vetten: 24 g - Waarvan verzadigde vetzuren: 1,5 g Koolhydraten: 50 g - Waarvan suikers: 25 g Eiwitten: 4,9 g Zout: 0,29 g GEPRODUCEERD IN: Europa EU
Tasty me candy drops/smeltchocolade - roze - 330 g
Tasty me
Heerlijke candy drops die gelijkmatig smelten. Gebruik de smeltchocolade voor het decoreren van cakepops, een driptaart, chocolade lolly'ss of bonbons. Zonder toevoeging van crisco vet! Bereidingswijze Smelt de drops in 2 tot 2,5 minuut in de magnetron op 800W. Regelmatig doorroeren en verder verwarmen, daarna even laten staan. Tip! Maak de smetchocolade dunner door plantaardige olie toe te voegen of maak het dikker door druppeltjes water te voegen.
Zin in een pittige cake met sinaasappel? Ga aan de slag met deze bakmix van Tasty Me. Binnen in handomdraai heb jij een heerlijke cake op tafel staan die gluten- en lactosevrij is.
De lekkerste basis voor je taart, maak je met de biscuitmix van Tasty Me. In de zak zit 1 kg mix en dat is voldoende voor ongeveer 3 biscuits. Benodigdheden voor een ronde taart van 25 cm 330 g mix voor Biscuit, 5 middelgrote eieren, 33 ml water, mixer, bakvorm, beetje boter om bakvorm in te vetten. Bereidingswijze Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 160 °C). Meng alle ingrediënten met een mixer ca. 7 minuten op de hoogste snelheid door elkaar. Mix nog 2-3 minuten op lage snelheid na (zodat eventuele luchtbellen in het beslag verdwijnen). Beboter de bakvorm en vul deze (1/2 tot 2/3 vol) met het beslag en bak de taart in ca. 35-40 minuten gaar. De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en even laten uitdampen op een rooster. Ingrediënten Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddelen: E450, E500; emulgatoren: E472b, E477; glucosestroop, magere melkpoeder. Kan sporen bevatten van: rogge, gerst, haver, spelt, ei, soja, sesam, lupine. Voedingswaarde per 100 g Energie 1585 KJ / 379 kcal Vetten 3,1 g Waarvan verzadigde vetzuren 2,8 g Koolhydraten 85,2 g Waarvan suikers 43,6 g Vezels 0,8 g Eiwitten 3,6 g Zout 1,5 g
Tasty me candy drops/smeltchocolade - blauw - 330 g
Tasty me
Heerlijke candy drops die gelijkmatig smelten. Gebruik de smeltchocolade voor het decoreren van cakepops, een driptaart, chocolade lolly'ss of bonbons. Zonder toevoeging van crisco vet! Bereidingswijze Smelt de drops in 2 tot 2,5 minuut in de magnetron op 800W. Regelmatig doorroeren en verder verwarmen, daarna even laten staan. Tip! Maak de smetchocolade dunner door plantaardige olie toe te voegen of maak het dikker door druppeltjes water te voegen.
Tasty me candy drops/smeltchocolade - rood - 330 g
Tasty me
Heerlijke candy drops die gelijkmatig smelten. Gebruik de smeltchocolade voor het decoreren van cakepops, een driptaart, chocolade lolly'ss of bonbons. Zonder toevoeging van crisco vet! Bereidingswijze Smelt de drops in 2 tot 2,5 minuut in de magnetron op 800W. Regelmatig doorroeren en verder verwarmen, daarna even laten staan. Tip! Maak de smetchocolade dunner door plantaardige olie toe te voegen of maak het dikker door druppeltjes water te voegen.