29 kruiden, vruchten en bloemen komen samen in deze heerlijke likeur. Deze kruidige likeur uit Calabrië heeft een warme lichtbruine kleur. Het heeft smaaknoten van munt, zoethout en de andere kruiden uit het exclusieve recept. Vecchio Amaro del Capo is op zijn best wanneer je hem ijskoud drinkt. Deze smaakvolle likeur is ook goed inzetbaar als ingrediënt in een cocktail. Je kan Vecchio Amaro del Capo verkrijgen in een fles van 70 cl en 50 cl. Het heeft een alcoholpercentage van 35%. Vul een glas met ijs, 40 ml Vecchio Amaro del Capo, 100 ml tonic water en 10 ml citroensap. Roer dit goed door en garneer met een limoenschijfje voor een frisse cocktail! Het recept van Vecchio Amaro del Capo wordt doorgegeven van generatie op generatie door de familie Caffo. Giuseppe Caffo kocht zijn eerste distilleerderij in 1915 en sindsdien wordt Vecchio Amaro del Capo overal ter wereld gedronken.