Vetara Groentebouillon Biologisch is een goede basis voor zelfgemaakte soepen en sauzen. Daarnaast is groentebouillon ook heel geschikt als smaakmaker in ragout en voor het koken van rijst, granen en peulvruchten.Hoe te gebruiken?18 gram poeder op 1 liter bouillon.
Vetara Juspoeder Navulzakje is de basis voor een heerlijke jus. Nog lekkerder wordt de jus als u er verse of gedroogde kruiden, gefruite ui of paprika aan toevoegt. Hoe te gebruiken?Maak 1 volle eetlepel juspoeder aan met 200 ml koud water. Breng het al roerend aan de kook
Vetara Basisbouillon Vegetarisch is een prima basis voor zelfgemaakte soepen en sauzen. De basisbouillon is ook heel geschikt voor het koken van pasta, rijst en andere granen en peulvruchten. Hoe te gebruiken?Per liter kokend water ca. 18 gram (=3 afgestreken eetlepels)
Vetara Biologische Juspoeder 200gr, de basis voor een heerlijke vegetarische jus. Hoe te gebruiken?Bereidingswijze: maak 1 volle eetlepel juspoeder aan met 200 ml heet water. Breng het al roerend aan de kook en laat het even doorkoken.
Vetara Bouillon Groente Navulling Zak is een prima basis voor zelfgemaakte soepen en sauzen. Vetara Bouillon Groente is ook heel geschikt als smaakmaker in ragout en voor het koken van pasta, rijst en andere granen en peulvruchten. Vetara Bouillon Groente is glutenvrij.
Vetara Mayonaise Fris & Romig Bio is een heerlijke mayo gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten. Smaakt heerlijk op friet, als basis voor een dipsaus of in combinatie met sla of rauwkorst.