Yakso Seitan is een biologische vleesvervanger op basis van tarwe-eiwit en komt vanuit Japan, waar het veelvuldig wordt bereid in de macrobiotische keuken. Seitan bevat een hoog gehalte aan eiwitten, is hartig van smaak en door het vlezige structuur is het de ideale
Yakso Tempeh is een vleesvervanger op basis van gefermenteerde biologische sojabonen en heeft een zeer hoog eiwit gehalte. Tempé komt van oorsprong uit Indonesië waar het nog veelvuldig wordt toegepast in de keuken. Door zijn stevige en vlezige structuur is het de ideale
Yakso Rijstpapier zijn flinterdunne vellen gemaakt van biologische rijst waarmee je in een handomdraai zelf de lekkerste Vietnamese loempia'ss maakt.Hoe te gebruiken?Leg de rijstvellen tussen een vochtige doek totdat ze zacht zijn. Vul vervolgens de vellen met groenten,
Yakso Gembersiroop is een lekkere, gezoete siroop die een vollere smaak aan uw gerecht geeft of dit nu zoet, zuur of hartig is. Het past namelijk niet alleen uitstekend bij vlees-, kip-, en visgerechten, maar gaat ook net zo goed samen met kaas, zuivel, ijs, fruit en zelfs
Yakso Pindasaus is een heerlijk saus met een volle, romige smaak naar oud Indonesisch recept. Deze pindasaus, ook wel satésaus genoemd, is geconcentreerd en daarom goed voor meerdere porties. Op die manier heb je altijd een lekkere saus in huis die bij veel Oosterse
Yakso Seitan is een biologische vleesvervanger op basis van tarwe-eiwit en komt vanuit Japan, waar het veelvuldig wordt bereid in de macrobiotische keuken. Seitan bevat een hoog gehalte aan eiwitten, is hartig van smaak en door het vlezige structuur is het de ideale
Yakso Roerbaksaus Tandoori is een bijzonder kruidige, romige saus gemaakt van verse kruiden, tomaat en yoghurt. Met deze saus zet u in een mum van tijd een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel. Voeg verse groenten en kip of tofu toe aan de saus en serveer met rijst of
Yakso Roerbaksaus Oriënt is een heerlijke milde babi pangang saus en ideaal om bij noedels en verschillende rijstgerechten te serveren. De saus zit boordevol verse kruiden, specerijen en biologische ingrediënten en is dus een verantwoorde keuze als basis voor een wokgerecht.
Yakso Gebakken Uitjes zijn heerlijke krokante uitjes en een onmisbaar ingrediënt wanneer u een Indische rijstafel of ander Oosterse maaltijd op tafel zet. De uitjes worden gebakken in een dun laagje deeg, waardoor ze extra krokant zijn en een lekkere bite geven aan uw
Yakso Tamari Sojasaus is een authentieke Japanse sojasaus gemaakt van biologische sojabonen en bevat geen kunstmatige toevoegingen waardoor het een verantwoorde smaakversterker is. Om de krachtige smaak van Tamari te verkrijgen worden de sojabonen samen met de koji (een
Yakso Tamari Sojasaus is een authentieke Japanse sojasaus gemaakt van biologische sojabonen en bevat geen kunstmatige toevoegingen waardoor het een verantwoorde smaakversterker is. Om de krachtige smaak van Tamari te verkrijgen worden de sojabonen samen met de koji (een
Yakso Chilisaus is een heerlijke, pittige saus om bij Aziatische gerechten te serveren. Ook zeer geschikt om als dipsaus te gebruiken bij Oosterse snacks en bijgerechten.
Yakos Sambal Oelek is een scherpe sambal gemaakt van chilipepers en zout. Vanwege zijn neutrale smaak is deze originele Indonesische sambal een pittige smaakmaker in vele Oosterse gerechten.
Yakso Bamboo Shoots zijn bamboescheuten afkomstig van jonge, eetbare uitlopers van de bamboeplant. Ze zijn bijzonder geschikt om te serveren als bijgerecht bij een Oosterse maaltijd of als ingrediënt in een lekkere curry. De geur van de scheuten kunnen behoorlijk sterk zijn,
Yakso Shoyu Sojasaus is een mild zoute sojasaus gemaakt op basis van biologische sojabonen en tarwe. Door sojabonen 2 jaar lang op natuurlijke wijze te laten fermenteren krijgt deze sojasaus zijn krachtige, authentieke smaak en is daardoor de ideale smaakmaker in soepen
Yakso Tamari Sojasaus is een authentieke Japanse sojasaus gemaakt van biologische sojabonen en bevat geen kunstmatige toevoegingen waardoor het een verantwoorde smaakversterker is. Om de krachtige smaak van Tamari te verkrijgen worden de sojabonen samen met de koji (een
Yakso Roerbaksaus Kerrie is een fruitige, kruidige saus waarmee u in een handomdraai een heerlijke, verse maaltijd op tafel zet en de ideale saus om te serveren bij gerechten met rijst of noedels. De saus bevat geen onnatuurlijke toevoegingen en zit boordevol verse
Yakso Coconut Aminos is een gluten- en sojavrije vervanger van sojasaus met ingrediënten van biologische teelt?. Met deze saus geeft u oosterse roerbak gerechten een heerlijke smaak.
Yakso Ketjap Manis Zoet is de stroperige, zoete variant op sojasaus en een onmisbaar ingrediënt in de Oosterse keuken. Gebruik ketjap manis als smaakmaker bij Indische gerechten als nasi en bami of als basis voor verschillende sauzen, soepen en stoofschotels. Tevens wordt
Yakso Rijst Noedels Wit zijn glutenvrije noedels gemaakt van biologische witte rijst en zeer eenvoudig te bereiden. Deze noedels zijn niet alleen heerlijk in (Aziatische) soepen en salades, maar ook ideaal om mee te roerbakken.Hoe te gebruiken?Bij soep: week de noedels 10-15
Yakso Sambal Badjak is een gebakken, pittige sambal en de kruidige variant op de sambal oelek. Deze heerlijke sambal is op smaak gebracht door de toevoeging van ui, knoflook en diverse kruiden en specerijen. Sambal is de Indonesische naam voor een pasta van gemalen rode
Yakso Ketjap Manis Zonder Zout is de stroperige, zoete variant op sojasaus en een onmisbaar ingrediënt in de Oosterse keuken. Bovendien is er aan deze ketjap geen zout toegevoegd, zo past het binnen een zoutarm dieet of is geschikt voor mensen die van minder zout houden.
Yakso Ketjap Asin Zout is de hartige tegenhanger van de zoete ketjap manis en gemaakt van sojabonen en kruiden. Tevens bevat deze saus geen tarwe waardoor het glutenvrij is. Ketjap Asin is niet alleen een heerlijke smaakmaker in Oosterse gerechten en roerbakgerechten, maar