internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel BikeMotion.nl

BikeMotion levert dames- en herenfietsen in alle segmenten. De winkel schermt met kortingen van 20%-50% op de merken Batavus, Sparta, Gazelle en Puch. De bestelde fiets kunt u laten bezorgen, of afhalen bij een van de afhaalservicepunten.
Open 'BikeMotion.nl' in een nieuwe pagina. Open 'BikeMotion.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met BikeMotion.nl

2
Geen of slechte retourservice.

Onlangs eerste bestelling gedaan.
Artikel kon met moeite worden geruild en onder een aantal voorwaarden: er werd erg moeilijk en wantrouwend over een ruiling gedaan.
17-08-2010 door Marian
2
Zeer slechte service bij problemen. Personeel dat aan de telefoon gaat schreeuwen als ze in de gaten hebben dat er een probleem is. Ze houden zich niet aan de regels die gelden bij koop op afstand, en als klapper vinden ze het normaal dat je versnellingen het niet meer doen na 2 maanden: geen garantie.
22-06-2010 door Ammer
8
goede service en zeer snel geholpen bij het leuke personeel van Bikemotion.nl
10-12-2008 door Ozwald
8
wij hebben een aantal weken geleden 2 batavus padova e-bike 's bij BikeMotion gekocht.Opgehaald in Amsterdam zodat we fietsend naar huis konden.(Purmerend)Onderweg ontdekten we dat er een deukje in de bovenkant van de framebuis van de damesfiets zat.Dat hadden wij in de winkel niet gezien maar buiten in het zonlicht werd dat heel goed zichtbaar.Thuis gekomen meteen een mail gestuurd en de maandag daarop nam BikeMotion contact met mij op.Het was eest wat heen en weer gemail.Het resultaat was dat BikeMotion gewoon een nieuwe fiets besteld heeft welke op 10 okt. is afgeleverd. Prima service dus
11-10-2008 door F.Donker

Beoordeel BikeMotion.nl

Privacyverklaring