internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Bobshop.nl

Bobshop.nl
Bij Bobshop.nl vindt u een assortiment aan consumentenelektronica. De webshop heeft vijf afhaaldepots, waar de bestelde producten afgehaald kunnen worden.
Open 'Bobshop.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Bobshop.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Bobshop.nl

1
Iets besteld via bobshop wacht al 4,5 week, steeds via mail word dag verzet,en krijg ik een mailtje hij bezorgd is terwijl ik niks heb gehad?
Nu blijkt dat hij verkeerd bezorgt is na 2 weken nog niks.. En ze weten niet wanneer ik hem binnen krijg
Heb slecht gevoel erover..
03-04-2013 door lisa
1
splinternieuwe inbouwvaatwasser werkt direct niet goed. Klacht ingediend en gevraagd om omruiling van het product. Nu moet ik zelf contact opnemen met de reparatiedienst die verder niets te maken heeft met bobshop. Als ik het product zou willen retourneren dan kost me dat €50,- om het op te laten halen. Nooit meer iets kopen bij bobshop dus. Waardeloze aftersales. Baal als een stekker.
11-12-2012 door andre
1
Bobshop, echte oplichters uit Harderwijk!!!!!!!!
Je kan heel gemakkelijk een bestelling plaatsen via Bobshop.nl, maar als iets mis gaat, dan gaat het ook goed mis!!!
Ik heb verschillende spullen via Bobshop gekocht (over verschillende jaren heen).. Met twee van deze producten heb ik technisch grote problemen mee gehad. Reparatie (met fabrieksgarantie) door E-care duurde maanden en antwoord op mijn vragen werden niet gegeven.
Er wordt ontzettend veel gelogen binnen deze organisatie (Scheer en Foppen is nauw betrokken bij Bobshop).
Als je kijkt naar Scheer en Foppen als winkel, zie je ook dat ze daar niet echt klantvriendelijk omgaan met problemen.
Ze hebben hun geld gehad, dus maken ze zich niet zo veel druk om aftersales.

DUS KORTOM:
NOOIT MEER BESTELLEN VIA BOBSHOP.
Ga beter naar Mediamarkt, daar doen ze tenminste niet zo erg moeilijk over dingen waar je als consument RECHT OP HEBT!
Als je graag toch een risico wilt lopen vanwege "een lage prijs", zeg dan straks niet dat je niet bent gewaarschuwd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veel succes allemaal met jullie aankoop!
15-12-2011 door de heer Foppen
1
Inderdaad aardige prijzen, maar helaas er wordt slecht geleverd, jammer dat er zulke bedrijven bestaan. Echt nooit iets kopen hier.
29-11-2011 door Johan
2
Artikel werd niet geleverd, erg lang moeten zeuren om geld terug. Bobshop belde niet terug, beter niets bestellen
11-06-2010 door paul heemskerk
1
nette prijzen
maar geen levering
heb gedreigd met aangifte oplichting en nalatenschap alvorens verder geholpen te worden, uiteindelijk order geannuleerd en nu maar hopen op teruggave geld
mijn advies: totaal links laten liggen en niks bestellen scheelt je een hoop ergernis.
21-08-2009 door wieger
1
Volledige club oplichters. Koop hier NIETS. Ik wacht al anderhalve maand op mijn bestelling die wel allang betaald is. Geen enkele reactie op mails. Dus ik ga ervan uit dat ik niks meer ontvang.
08-07-2009 door Wim
10
Superwebwinkel!!
Lage prijzen en vriendelijk en zeer vakkundig personeel aan de telefoon. Mijn bestelling werd binnen 2 dagen bezorgd.
07-07-2009 door Gijs
1
Geen zaken mee doen…beloofd wel maar komt niets na, levertijden zijn gewoon fancy…op 24-03-2009 Humax IHDR5050 besteld en betaald, levering zou 15-04 worden…vorige week staat ineens op de site dat dit 24-4 zou worden, navraag gedaan dit geld alleen voor de nieuwe orders niet voor mijn order, gistermiddag krijg ik een email dat mijn order is doorgeschoven naar de 24e op de site staat inmiddels 05-2009!! Mijn order naar een andere klant gegaan? Het blijkt nu dat dit bedrijf het niet vreemd is om leverdatums te blijven verschuiven gezien de shopervaringen van anderen….Kortom geen zaken mee doen is zeker niet betrouwbaar.
15-04-2009 door JVDL
10
Ik heb via de e-mail een offerte aangevraagd en die kraag ik dezelfde dag nog. Helaas kreeg ik geen korting voor de drie televisies maar wel een gratis HDMI kabel. De TV's werden keurig volgens afspraak geleverd en dus krijgt bobshop een dikke 10!
09-01-2009 door Judith
3
makita boormachine besteld, kreeg (bleek later) een verouderd model geleverd. Er is zels twijfel of de machine wel nieuw was. Slechte telefonische afhandeling
Absoluut een afrader!
15-10-2008 door Jaap Wandelaar
4
Gekochte thuisbioscoop bleek niet goed te functioneren. Werd opgestuurd voor reperatie die maanden bleek te duren. Na veel gebel met het (betaalde) servicenummer werd het apparaat alsnog gemaakt. Geen goed gevoel aan overgehouden.
24-02-2008 door Ellen

Beoordeel Bobshop.nl

Privacyverklaring