internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Bungalow.net

Weleens gedacht aan het overnachten op een boerderij of zelfs in een kasteel? Zoek binnen het uitgebreide aanbod van Bungalow.Net de ideale vakantiewoning! Bungalow.Net biedt bezoekers een keus uit meer dan 20.000 vakantiewoningen in zowel Europa als CuraƧao.
Open 'Bungalow.net' in een nieuwe pagina. Open 'Bungalow.net' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Bungalow.net

8
Vriendelijke klantenservice bij Bungalow.net! Alles stond duidelijk op internet aangegeven, toen ik nog een aantal vragen had werd ik telefonisch goed geholpen en hebben ze het gelijk voor me nagevraagd. Een hele fijne vakantie gehad, dus al met al zeer tevreden over Bungalow.net!
24-02-2014 door Nathalie
7
goede service en aardige mensen. Ik kon ook laat in de avond nog terecht met vragen, echt fijn.
16-02-2014 door sharon
7
goede service en aardige mensen. Ik kon ook laat in de avond nog terecht met vragen, echt fijn.
16-02-2014 door sharon
7
Goede service, huisje was niet geheel naar wens. heb binnen 24 uur bungalow.net gecontacteerd en het werd binnen 2 uur opgelost en ik kreeg ook nog een korting voor de moeite. SUPER geregeld.
15-11-2013 door Ashley
1
Bungalow.net zijn oplichters absoluut de website niet gebruiken en niets boeken. Slecht klanten service zelfs onbeschoft. Ze geven fout toe maar betalen niets terug. Als je even googled zie je dat er veel klachten zijn over dit bedrijf. Ik hoop dat dit bedrijf door deze negatieve reclame die ze zelf veroorzaken snel over de kop gaat.
05-03-2013 door Ontevreden klant
1
Pas op! Boek hier niet. Slechte service, niets is bespreekbaar, allen verwijzingen naar hun algemene voorwaarden. Ik heb zo'n slechte ervaring, ze zijn zeer arrogant. Oplichters! En je bent je geld echt kwijt. Ja klantenservice tot 23.00u open... Ze zijn dan hard bezig alle mails te verzenden met verwijzing naar hun voorwaarden, zonder maar even stil te staan bij je vraag.
04-11-2011 door Sjors
1
Pas op! Boek hier niet. Slechte service, niets is bespreekbaar, allen verwijzingen naar hun algemene voorwaarden. Ik heb zo'n slechte ervaring, ze zijn zeer arrogant. Oplichters! En je bent je geld echt kwijt.
04-11-2011 door Sjors
3
Slechte accommodatie aangeboden, scheuren in de vloer, vies zowel het in- als exterieur. Boel hangt van ellende aan elkaar. Na klacht, waarbij aangeboden werd om de klacht met foto's te staven, een afhandeling met een cadeuabon van ā‚¬25,-. Ga nooit meer met deze organisatie in zee. Is trouwens geen lid van het waarvorgfonds thuiswinkelen.
10-11-2009 door Ron
8
Goede klantenservice, bereikbaar tot 23.00 uur! Zal zeker nog eens boeken!
04-12-2008 door Marieke

Beoordeel Bungalow.net

Privacyverklaring