internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Cheaptickets.nl

Bestel online vliegtickets, boek een hotel of huur een auto op de vakantiebestemming via Cheaptickets.nl. De webshop zoekt op een specifieke datum naar de beste aanbiedingen. De klant krijgt een overzicht te zien van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Het goedkoopste vliegticket? De vlucht met de minste vlieguren of de beste airline? De klant bepaald wat een geschikte aanbieding is.
Open 'Cheaptickets.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Cheaptickets.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Cheaptickets.nl

2
Hoge verborgen kosten en zeer slechte organisatie!

Ik had er mijn terugticket geboekt, welke werd geannuleerd een week voordat ik op vakantie zou gaan. Terwijl cheaptickets al 4 maanden eerder wist dat mijn vlucht niet doorging, dus moest ineens gaan haasten om een veel duurder ticket te kopen.
17-07-2012 door MvB
4
Zeer matige organisatie, ik ga er niet meer boeken! Slecht bereikbaar met duur 0900 nr, verborgen kosten van €100, en als je iets wil wijzigen ben je helemaal aan de beurt. Klantonvriendelijke schrapers!
24-01-2011 door Mario
1
HELE slechte ervaring met dit @!%$ bedrijf.
Wat een prutsers!
nog steeds bezig met een klacht uit augustus 2008! (nu oktober 2009)
niemand neemt verantwoordelijkheid, niemand staat je telefonisch fatsoenlijk te woord omdat je dan "woorden kan verdraaien".
Lekker belangrijk, ik heb zelf aangetekende brieven verzonden die men doodleuk "kwijt raakt".
En vriendelijke medewerksters??
Incompetente koeien zijn het!!
0162- 485070
dit nummer moet je bellen ipv dat dure 0900 nummer.
Niet dat je er wat mee bereikt, maar toch leuk he.
wat een @#@$bedrijf, ben in staat ze met een persoonlijk bezoek te vereren!
28-10-2009 door guicha
1
Wat een ongelofelijk asociaal, klantonvriendelijk onbetrouwbaar bedrijf is dit. 1 tip, boek er NOOIT bij!
Mij overkwam het volgende:

Had 7 tickets geboekt voor een familievakantie in Valencia. 2 rechtstreeks bij Ryanair (ivm andere terugvliegdatum) en 5 bij cheaptickets.
Ryanair annuleerde de vluchten 4 dagen na boeking, cheaptickets annuleert daarom de gehele boeking. Via Ryanair binnen 2 weken geld terug, Cheaptickets heeft tot op heden (6 weken later) nog steeds niet terugbetaalt. Als je ze belt nemen ze niet op, als je mailt krijg je of geen antwoord, of vage info en geen antwoord op je vragen.
De dossierkosten, annuleringsverzekering en ticketverzekering die ze zo stellig adviseerden om voor alle zekerheid te nemen (zodat u in elk geval nooit een strop heeft) houden ze zelf in hun zak nu zij de boeking hebben geannuleerd. Het geld van de vliegtickets moet ik nog steeds krijgen maar ze hebben na 6 weken touwtrekken in elk geval vandaag gemeld dat ik het geld van de extra kosten gewoon kwijt ben. Dus zij annuleren de boeking maar houden wel je geld.
Ik ga er mijn rechtsbijstandsverzekering achteraan sturen maar geef jullie in elk geval de tip, doe NOOIT iets met dit bedrijf!!
01-12-2008 door m groeneweg

Beoordeel Cheaptickets.nl

Privacyverklaring