internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Drogisterij.net

Goede voornemens om te stoppen met roken of om af te vallen? Kijk voor de beste hulpmiddelen op Drogisterij.net. Deze webshop biedt een breed en diep assortiment met producten omtrent gezondheid.
Open 'Drogisterij.net' in een nieuwe pagina. Open 'Drogisterij.net' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Drogisterij.net

4
Ik heb op Maandag (22-11-09) middag mijn bestelling om 17:00 gepleegd, om 19:00 kreeg ik een bevestiging, dat hij die zelfde dag was gegeven aan Selectvracht, met in die mail een code om het pakketje te volgen, dus ik ging er vanuit dat het netjes de volgede dag binnen zou zijn. Dat was echter totaal niet zo, de code bestond niet eens volgens Selectvracht. Op woensdag (25-11-09), probeerde ik te bellen zonder succes en kreeg ik een domme voicemail, en moest ik mar een mail sturen. Donderdag (26-11-09) heb ik hem eindelijk binnen, 1 uur nadat de Drogisterij melde dat selectvracht vertragingen had kreeg ik mijn pakketje. Na de barcode op de track en trace site te hebben gecheckt blijkt dat ze het pakketje vandaag pas is het sorteer centrum was gekomen, dus de reis vanaf Drogisterij.net naar het soorteer centrum duurde 3 dagen als ik drogisterij.net moet geloven.
Mijn ervaring: niet meer bestellen daar...
26-11-2009 door R.
2
Beetje jammer deze winkel, lange levertijden niet aangegeven, slechte telefonische service... .!

Zoals al eerdere sprekers hierboven zeiden !

Ik bestel niet meer bij drogisterij.net
18-06-2009 door D. van wijne
2
ik heb geen goede ervaringen met de internet winkel drogisterij.net heb er 2 keer besteld en 2x kwam het pas na een week i.p.v na 1 a 3 dagen!

Het voordeel is alleen dat ze alles hebben en de producten kon ik dus nergens anders krijgen.

Toch zal ik er niet snel meer bestellen ik ga wel naar de echte winkel
13-04-2009 door Sanne M
3
Na een aantal prettige bestelervaringen heb ik nu 2x achter elkaar een zeer onplezierige ervaring gehad met Drogisterij.net.

Betalen via Ideal gaat veilig, maar als blijkt dat de helft van de producten niet meer leverbaar is (en dat komt zeer vaak voor), krijg je niet je geld terug, maar een 'tegoed' voor de volgende bestelling.

De levertijden en voorraden op website zijn absoluut onbetrouwbaar! Zo kan je tegoed dus aardig oplopen en ben je eigenlijk genoodzaakt opnieuw bij Drogisterij.net te bestellen!

Het niet kunnen leveren van producten kan altijd gebeuren, dat begrijp ik. Maar goede service en nazorg vind ik dan wel wenselijk...

Paar voorbeelden: klantenservice is moeilijk bereikbaar (voicemail ingesproken, wordt niet teruggebeld), reageren binnen 24 uur wordt niet nagekomen. Pakket is 'zoek', levertijd is langer dan 2 weken en dan nog is levering niet compleet (ondanks 'op voorraad' status op website).

En als klap op de vuurpijl, als je dan toch een reactie krijgt: de dames van de klantenservice zijn absoluut niet klantvriendelijk en verschuilen zich achter processen en 'het systeem'.

Kortom: na deze ervaringen bestel ik nooit meer bij Drogisterij.net!
05-02-2008 door Wendy
3
2 producten besteld. Na 3 dagen, op zaterdag, via email bericht ontvangen dat ze verzonden waren. Daadwerkelijke levering duurde wat langer: op donderdag ontvangen. Hier zate wel oud en nieuw tussen. Maar dan nog is het niet snel.

kortom: levering niet snel maar producten worden wel geleverd.
Anyway
03-01-2008 door Theo
1
een keer besteld: levertijd duurde een week langer, 2 producten waren niet meer leverbaar, een product was de verkeerde en zij doen moeilijk om terug te betalen.
Er zijn gelukkig meer internet verkoopsites
08-11-2007 door d. ruault

Beoordeel Drogisterij.net

Privacyverklaring