internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel EuroClix

Sparen terwijl je online aan het winkelen bent? Dat kan! Via EuroClix BV. Kijk voordat je een aankoop doet of de webwinkel vermeld staat op EuroClix.nl en klik de desbetreffende link aan. Op deze manier spaar je punten, oftewel Clix, die geld waard zijn!
Open 'EuroClix' in een nieuwe pagina. Open 'EuroClix' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met EuroClix

8
top spaarsite, heb inmiddels 15.533 clix ingezameld. ik ga eerst maar voor de 25.000 en ga ze dan claimen. mooi weer een 250 euro zakcentje erbij! ;)
16-02-2011 door Gerrit van het erve
9
Het is gratis geld. Ja je moet even ruimte hebben in je mailbox en een beetje tijd in de enquetetjes steken. Maar elk beetje, zeker in deze tijd is meegenomen. En blijf je er lang tijd van af en heb je geduld, dan heb je een heel mooi gratis zakcentje. Want bij Euroclix krijg je steeds meer geld voor je clix. Euroclix was een van de eerste, en is nog steeds 1 van de beste geldsites. Plus, je gespaarde saldo word razendsnel uitbetaald.

Je kunt bij EC zeker wat leuks bij elkaar sparen, ook al koop je niks. Als je toch dingen moet kopen (kado oid) dan kun je daar wat extra mee terugkrijgen door het via de site te doen.

Euroclix ga zo door. En mensen die zeuren: waar hebben we het over, het is gratis geld. Dat kunnen geen bakken vol zijn. Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd...
14-11-2009 door Faerie
8
Leuk spaarprogamma,maar het duurt inderdaad wel even voordat je een leuk bedrag bij elkaar hebt. Maar, je krijgt het toch zomaar even.!!
02-11-2009 door Janneke
9
super goed spaar programma erg leuk om aan mee te doen ben erg tevreden
30-10-2009 door e hoekstra
9
super! het duurt wel even voor je wat punten binnen hebt, maar via beslist.nl en vinden.nl kan je leuk wat punten bijelkaar sparen. als je aan de enquetes meedoet kan het ook lekker oplopen.

ik snap alleen niet hoe mensen binnen een paar weken al ruim 20.000 clix kunnen hebben... als ik dat geheim mag hebben...:)
18-10-2009 door eowiodith
4
misschien is euroclix ok, mar ik ben erbij via vinden .nl en die doen erg raar. bepalen voor de klant wat normaaal en abnormaal gedrag ,betreffende vinden.nl is. google gaat sneller en zeurt niet, maar ok levert ook niets op...Vinden.nl ook niet als zij kunnen blijven bepalen wat voor een individu normaal zoekgedrag is...even afwachten voor mij , maar zeker geen maanden meer als het zo blijft
17-08-2009 door t de boer
1
Pure spammaffia. Uitschrijven lukt niet. Moet je je eerst aanmelden. Maar ik heb nooit om deze troep gevraagd
27-06-2009 door peter
Mocht je problemen ondervinden bij het gebruik van de EuroClix website, meldt dit dan bij de ledenservice: ledenservice@euroclix.nl
19-05-2009 door chantal-EC
9
Nooit problemen gehad, wat mij betreft het beste spaarprogramma op het web!
06-02-2009 door Chris
8
Ik heb hier andere ervaringen mee. Na een telefoontje had ik al na 5 min een e-mail en de volgende dag was het probleem opgelost.
04-02-2009 door Bianca
1
Afmelden bij euroclix,het systeem begrijpt niet, dat ik geen mails wenst te ontvangen.
27-01-2009 door kleinmeulman
3
euro clix
een klacht wordt niet behandeld
22-11-2008 door F.A.J. van den Berg

Beoordeel EuroClix

Privacyverklaring