internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Geldshop.nl

Een verzekering afsluiten of geld lenen? Beide is mogelijk via Geldshop.nl. Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet deze marktleider een gepast pakket aan te bieden. Er kan persoonlijk advies worden gegeven of via communicatie op afstand om zo de juiste keuze te maken.
Open 'Geldshop.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Geldshop.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Geldshop.nl

9
Heb ook een offerte aangevraagd, behalve bij Geldshop ook bij bijvoorbeeld Afab. Deze laatste belde mij na een paar dagen, ze hadden nog wat vragen, tevens belden zij salarisadmin van mijn werkgever!! Geldshop daarentegen mailde mij dezelfde dag een offerte, volgende dag per post op deurmat. Inlogcodes en ik ontving SMS. Veel communicatie per email, prettig! Toen ik uiteindelijk zei dat ik de lening toch niet wilde, werd ik vriendelijk te woord gestaan en hebben ze mijn aanvraag verwijderd. Ik ben niet meer gebeld of wat dan ook. Perfect, zodra ik een lening nodig heb ga ik naar Geldshop. Ook als het niet de goedkoopste optie blijkt te zijn.
22-10-2009 door A. Garcia
10
Razendsnel met aanbieden offerte. Laat andere"krediet-cowboys" die met ronkende advertenties en STER reclames klanten proberen te winnen om ze vervolgens alsnog af te wijzen , ver achter zich. Alles wordt direct naar aanvrager gemailed en zowel telefonisch als via email overzichtelijk in kaart gebracht.
Een zeer tevreden klant.
05-12-2008 door C.van der Linden

Beoordeel Geldshop.nl

Privacyverklaring