internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel LampenWebshop.nl

LampenWebshop.nl
Zowel voor lampenkappen als lichtbronnen kan de klant terecht bij LampenWebshop.nl. Om de zoektocht makkelijker te maken kan er gezocht worden op merk en type lamp of lichtbron!
Open 'LampenWebshop.nl' in een nieuwe pagina. Open 'LampenWebshop.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met LampenWebshop.nl

1
Mensen kijk uit dit zijn oplichters.
Je besteld iets wat op voorraad is vervolgens betaal je en krijg je direct een mail dat ze in bestelling zijn .
Je krijgt ze dus nooit en geld terug kun je ook vergeten oplichters en dieven mensen bestel absoluut niet bij de lampenwebshop.nl
11-07-2012 door martin
1
oplichterij praktijk
11-07-2012 door N.N.
1
Vreselijk slecht. Levert niet ondanks het wel te beloven. Is telefonisch nauwelijks bereikbaar. Je krijgt de gekste smoezen waarom je order niet geleverd wordt. Heeft valse recenties staan op hun website. Voert het thuiswinkel waarborg logo, maar zijn geen lid. Kortom: dat is gewoon oplichting. De enige persoon die daar zijn werk doet is de website bouwer. Want de website ziet er gewoon professioneel uit. Daardoor heb je vertrouwen en plaats je je order. Helaas daarmee heb je jezelf een hoop ellende op de hals gehaald. Geen levering, geen geld terug....drama drama. Ik snap niet dat zulke bedrijven in Nederland zomaar mogen blijven bestaan.
Mijn advies: NOOIT NOOIT NOOIT iets bestellen bij een webshop van LSSHOPS.
04-07-2012 door Cees Hoek
1
zeer slecht bedrijf levert niet en betaald ook niet terug.
Bestel hier niet want je bent je geld kwijt
29-05-2012 door delahaye
10
Zeer goede klantenservice, werd goed te woord gestaan en lampen zijn binne 3 dagen keurig verpakt geleverd. Klasse
19-01-2011 door Zoelle
1
In oktober 2010 een lamp besteld. Zou binnen 3 dagen geleverd worden. Vervolgens werd de planning eind januari 2011!!!! Order vanzelfsprekend geannuleerd. Lampenwebshop doet vervolgens heel ingewikkeld om het geld terug te betalen. Tot op heden geen geen cent ontvangen.
14-12-2010 door Rudie
Geleverd volgens afspraak. Tevreden. Zeer ruime collectie en inderdaad de goedkoopste prijs
28-07-2009 door Geoffrey Bastiaans
9
Hoi Leontine, ik heb de bestelling net binnen, geweldig. Keurig verpakt, alles compleet. Ik heb ook andere ervaringen met webshop, echt een drama. Slecht te bereiken, verpakking stuk etc etc. Ik weet nu al dat ik meer bij jullie ga bestellen. Bedankt. Gr. Rob
13-05-2009 door K. Smith
9
Erg vriendelijk en goede commuinicatie per email. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook keurig verzorgde levering!
13-05-2009 door R. Verboom
8
ik heb een erg goede ervaring bij lampenwebshop.nl, wij hebben onze complete tuinverlichting aangeschaft bij lampenwebshop, ze waren erg behulpzaam aan de telefoon en er werd snel geleverd.
13-05-2009 door diderik

Beoordeel LampenWebshop.nl

Privacyverklaring