internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Mijndomein.nl

Binnenkort een webwinkel openen? Of misschien een website om mensen te informeren? Controleer dan snel of de naam nog beschikbaar is en stel deze veilig via Mijndomein.nl!
Open 'Mijndomein.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Mijndomein.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Mijndomein.nl

1
Heb in het weekend een webwinkel aangevraagd. Uitrol/Website is niet online door een server fout bij mijndomein.
Krijg alleen te horen we zetten het door naar onze technische personen.
is nu 4 dagen verder en heb nog niet eens de indruk dat ze er meebezig zijn. Krijg 0 antwoord op mijn verdere communicatie.

Heb ik hier nu 240,- voor betaald??
13-12-2016 door verdrietig
9
Prima! Ik heb nooit problemen met ze gehad en heb mijn domein al sinds 2005. Op mails krijg ik snel en correct antwoord. Al die mensen die zeuren willen gewoon altijd het onderste uit de kan en voor een paar euro als koning behandeld worden! Mijn domein TOP!
08-09-2009 door Mike
1
Met organisatie's als Mijndomein moet je nooit in zee gaan. Men is niet aangesloten bij een geschillencommissie en heeft ook geen iso 9001 certificering. Mijn raad is dan ook: Nooit mee in zee gaan. Want goedkoop kan hier wel eens duurkoop worden!
21-07-2009 door John
9
Ik kan me in bovenstaande niet echt vinden, ik heb bij mijndomein meer dan 10 domeinnamen voor klanten van mij, opzeggen gaat naar mijn idee makkelijk, klikt op de knop en stuurt de brief in en weg is die domeinnaam.
Als ik naar de prijs kijk van mijndomein.nl en naar die van andere hosting bedrijven dan bieden ze volgens mij meer voor minder.
Ik snap alleen niks van de stats, ik ben gewent dat ze er meteen bij worden geteld en niet de dag erop.
16-02-2009 door Willem hendrik
Nou ik lees alleen maar slechte E-Mails over mijn domein, eerder heb en had ik dit niet gevonden over dit bedrijf. Nou ik kan me borst wel nat maken er zijn niet veel goede antwoorden over hun.. Meer slecht dan goeds..
de groeten van Edwin
05-12-2008 door Edwin
1
Slechte service, ik probeer een subdomein aan te maken (volgens de specificaties kan dat). Dus ik maak er een aan, error dit, error dat.
Dus ik email hun, na 2 dagen een reactie met dat de pagina het wel doet maar ik het verkeerd doe, dan mail ik hun van als het toch zo makkelijk is, kunnen jullie het dan doen, en dan krijg je zo een grote bek van zon vieze klereleijer die daar veilig achter zijn pctje zit,
Klootzakken!
01-09-2008 door a.
LANGZAAAAAAAM... mailtje ontvangen duurt enkele minuten!!
07-05-2008 door sbats

Beoordeel Mijndomein.nl

Privacyverklaring