internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Muizenshop.nl

Muizenshop.nl
Een hele dag achter de computer zitten is niet goed voor het lichaam. Kies daarom voor een muis, afgestemd op jouw behoeften. Via Muizenshop.nl vindt zowel de actieve gamer als de hardwerkende accountmanager muizen en toetsenborden om zo optimaal mogelijk aan de slag te kunnen!
Open 'Muizenshop.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Muizenshop.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Muizenshop.nl

1
Nooit bestellen op deze website. Ik heb een gamestoel besteld en die bleken ze helemaal niet te leveren. Het geld hadden ze al wel van mijn rekening afgeschreven. Keer op keer valse beloftes over wanneer ik mijn geld zou terug krijgen. Uiteindelijk na tal van telefoontjes werd ik afgescheept met het feit dat ze er wettelijk 30 dagen voor hebben. Volgende week zijn de 30 dagen voorbij. Als het geld dan nog niet op mijn rekening staat, zal ik aangifte gaan doen.
28-09-2013 door charmaine
1
Ik bestel vaak bij webwinkels en heb nog nooit problemen ondervonden. Echter ik zal Muizenwinkel bij niemand aanraden. Ik heb een artikel in orginele verpakking geretourneerd. Pas na 10 dagen bevestiging van ontvangst. De terugbetaling staat nu al ruim 1,5 maand "in behandeling". Tweemaal gevraag waarom de terugbetaling nog niet heeft plaatsgevonden. Een keer geen enkele reakite. Een keer was het antwoord dat ze wachten tot de maximale wettelijke termijn (een maand) is verstreken. Wat een service. Recent een klacht gemeld bij Stichting Thuiswinkel (wettelijke terugbetalingstermijn is immers verstreken). Bovendien aangeven dat juridische kosten verhaald zullen worden als betaling niet binnen 5 dagen binnen is. Nu krijg ik plotseling wel een mail waarin staat dat ze abusievelijk te lang hebben gewacht en het snel in orde zullen maken.

Koop niet bij deze dubieuze winkel.
09-03-2012 door Delfo
1
Starwars wekker besteld. Misleidend dat er niet staat de ze binnen 2-3 werkdagen leveren ALS het bij hun binnen is. Dus niet op tijd voor verjaardag zoontje. Drie keer moeten bellen waar het bleef. Uiteindelijk zieden ze ze de bestelling stop hadden gezet omdat het niet meer te leveren is. Meest irritante is dat ze zeiden mij dezelfde dag terug te bellen, maar dat gewoon niet doen.
02-04-2010 door Saskia
1
muizenshop bezorgde op een fout adres. wilde fout niet herstellen, artikel is retour muizenshop gegaan, betaling retour maar niet de verzendkosten?!? we hebben dus 8 euro betaald voor niets of liever, voor een fout van muizenshop
10-03-2010 door JH
1
maand geleden besteld, nog steeds niet geleverd. Uiteraard al wel betaald.
weinig of geen reactie van muizenshop.
produkt zou nog steeds in backorder staan bij leverancier.
muizenshop doet zelf geen moeite om oplossing aan te bieden.
12-12-2008 door Chris Van Bladel
9
Maandag eind van de middag besteld en betaald, en dinsdag rond 1 uur werd mijn bestelling bezorgd, e-mail ontvangen dat pakketje onderweg was zag ik later..als dat geen service is ? een website die nu tussen mijn favorieten staat ! tevens ook overzichtelijke site!
05-09-2008 door Bram
1
Vandaag besteld ,morgen in huis....

Ik wacht al bijna 3 weken !
28-01-2008 door EB

Beoordeel Muizenshop.nl

Privacyverklaring