internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Netpolis.nl

Bereken eenvoudig hoeveel je kunt besparen op de autoverzekering en bereken online de premie! Naast de autoverzekering biedt Netpolis nog meer verzekeringen aan. Zonder tussenkomst van een dure adviseur bespaar je op verzekeringskosten.
Open 'Netpolis.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Netpolis.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Netpolis.nl

1
Op donderdag mijn aanvraag ingeschoten voor een nieuw afgeleverde auto in het hogere segment, het leek erop dat men bij Netpolis snel een passende aanbieding kon doen dus aanvraag ingegeven daarna een keurige bevestigings email met de melding dat ik nog een email kon verwachten eige tijd later een opvolgende email ontvangen dat men de auto niet in voorlopige dekking kon nemen.......(is mogelijk daar we het hier hebben over een auto in de duurdere klasse met klasse 5 alarm) men vermeld expliciet dat "uiterlijk binnen één werkdag" ik geinformeerd zal worden of de aanvraag geaccepteerd zal worden..... klinkt verder goed dus ik wacht af vrijdag(na) middag nog steeds niets vernomen (geen email, geen telefoon ook niet van de verzekeringsmaatschappij Reaal) dus waag ik er maar een email aan en kort na 17.00 uur krijg ik bericht terug dat de verzekeraar de aanvraag nog in behandeling heeft...en dat is alles.

Nu geen goede (vertrouwende) basis om mee verder te gaan zeker gezien het feit dat het hier om een pittige verzekering gaat met bijna max. no-claim, nimmer voorvallen met verzekeringsmaatschappijen gehad, slechts het feit dat de huidige verzekeraar ineens met gewijzigde voorwaarden komt was de basis gelegd om verder te kijken .....

Voor mij is Netpolis (en dus ook Reaal niet, hoewel ik niet weet of deze heeft verzaakt??) dus niet de club waar ik in zee mee wil gaan, men had op zijn minst met mij contact kunnen zoeken na ruim anderhalve dag en hoef ik er niet achteraan te gaan hoe het er nu mee staat.

Jammer dus geen klant erbij....
Groet,
John
24-08-2009 door John
3
tot 35% te duur, ziet er leuk uit, maar daar betaal je wel voor
07-12-2008 door Bente
9
Prima duidelijke site en lekker goedkope premie voor mijn nieuwe auto:)
13-09-2007 door A. Versfelt

Beoordeel Netpolis.nl

Privacyverklaring