internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel WearMe.eu

Ondergoed voor de kinderen, thermokleding voor hem en onderblouses voor haar. WearMe.eu verkoopt kleding voor hele gezin! Vooral voor de koudere maanden is het interessant om een kijkje te nemen in het uitgebreide aanbod van thermo kleding.
Open 'WearMe.eu' in een nieuwe pagina. Open 'WearMe.eu' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met WearMe.eu

8
Ik heb al meerdere keren besteld en ben altijd goed geholpen en heb nooit problemen gehad. Via de mail krijg ik altijd zeer nette aanbiedingen. Kortom: ik ben tevreden. Wat ik wel heb gevonden op het internet is dat de winkel ergens in 2010 is overgenomen, wellicht heeft dat een positief bijgedragen.
19-03-2012 door Ruud
1
Slechte afhandeling, iets retour gezonden en nooit geld terug ontvangen.
11-09-2011 door k.
9
Mijn bestelling is perfect afgehandeld.
Nadat ik een bestelling had gedaan kreeg ik een mailtje dat er iets vertraging was met de verzendingen. Na een week geinformeerd te hebben via mail kreeg ik meteen een mailtje terug met hun excusses en bij de volgende bestelling 10 % korting voor de late levering. Dit vind ik zeer netjes.
E
16-09-2009 door elly
1
Inderdaad een erg slechte zaak. Ik heb half mrt een bestelling geplaatst en betaald. Daarna 3x gemaild. Tot op heden nog geen goederen ontvangen en ook geen reactie op mijn mails. Kan tevens geen tel.nr. vinden op de site om ze te bellen! Ik zou er niet bestellen!!!
04-05-2009 door Inge
1
Slechte zaak, geen levering en geen reactie op mijn vragen omtrent de levering. Wel reeds betaald.
19-04-2009 door Louisa

Beoordeel WearMe.eu

Privacyverklaring