Dr. oetker chocolate chips versiering 100g bij jumbo
Dr. oetker
Met de bakdecoraties van Dr. Oetker maak je jouw bakmoment nog leuker, zien de traktaties er nog mooier uit en proeven ze bovendien nog lekkerder. Versieren doe je met Dr. Oetker! Op zoek naar meer tips en inspiratie, kijk dan op www.oetker.nl voor bakfilmpjes en variatierecepten om je vingers bij af te likken.
Met passie en de grootste zorgvuldigheid heeft Jumbo het lekker vrij van gluten assortiment ontwikkeld voor iedereen met een bewuste voorkeur voor glutenvrije voeding. Zorgeloos genieten van smaakvolle producten, met de zekerheid van het veilig glutenvrij keurmerk (crossed grain).
Al meer dan 100 jaar is Dr. Oetker bekend in jouw keuken. Vanaf de basis bakken met bakingredienten tot handige bakmixen en heerlijke toetjes. Dr. Oetker biedt plezier voor iedereen! Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan op www.oetker.nl voor variatierecepten en baktips en duik snel de keuken in met dit veelzijdige product.
Koopmans plaatcake appelkruimel bakmix 450g bij jumbo
Koopmans
Bewaar de plaatcake maximaal 3 dagen in een goed afgesloten voorraadbak in de koelkast. De plaatcake is (indien goed verpakt) ingevroren maximaal 3 weken te bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking. Koel en droog bewaren.
Dr. oetker kwarktaart met mangosmaak taartmix 440g bij jumbo
Dr. oetker
Al meer dan 100 jaar is Dr. Oetker bekend in jouw keuken. Vanaf de basis bakken met bakingredienten tot handige bakmixen, heerlijke toetjes en de mooiste decoraties. Dr. Oetker biedt plezier voor iedereen!
Wil je de cakejes extra leuk versieren? Ga naar koopmans.com/ paddenstoelcakejes en print vrolijke kabouters uit voor op sateprikkers. Kijk voor nog meer inspiratie op: Bakken.nl Meer Bakplezier
Dr. oetker brookies brownie & cookie mix 430g bij jumbo
Dr. oetker
Al meer dan 100 jaar is Dr. Oetker bekend in jouw keuken. Vanaf de basis bakken met bakingredienten tot handige bakmixen en heerlijke toetjes. Dr. Oetker biedt plezier voor iedereen! Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan op www.oetker.nl/brookies voor variatierecepten en baktips en duik snel de keuken in met dit veelzijdige product.
Zelf brood bakken? Dat doe je met gemak met deze bakmix voor volkoren brood. Het volkorenmeel bevat alle ingredienten om een brood te bakken, je hoeft alleen lauwwater en wat boter toe te voegen. Zo lukt brood bakken altijd!
Met passie en de grootste zorgvuldigheid heeft Jumbo het lekker vrij van gluten assortiment ontwikkeld voor iedereen met een bewuste voorkeur voor glutenvrije voeding. Zorgeloos genieten van smaakvolle producten, met de zekerheid van het veilig glutenvrij keurmerk (crossed grain).
Koopmans sinds • 1846. Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen makkelijk om zelf iets lekkers te bakken. De Koopmans Oud-Hollandse cakes hebben de lekkerste smaken op basis van de beste authentiek Hollandse recepten en ingredienten. Probeer ook eens een van andere Oud Hollandse cakes. Kijk op koopmans.com voor meer variatierecepten, baktips en bakfilmjes.
Zin in een blondie cake ofwel een witte brownie? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 300g mix, 3 eieren in een kom. Mix het op eeen medium snelheid in 3 minuten tot een dik beslag. Giet het beslag in een ingevet bakblik van 18 cm. Baktijd: 40-45 mintuen. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, cacaoboter, magere melkpoeder, stabilisator: difosfaten (E450); chocoladeschilfers, bevochtigingsmiddel: sorbitolen (E420); witte chocolade 2% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), rijstzetmeel, emulgatoren: polyglyceride-esters van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); rijsmiddel: kaliumtartraat (E336); verdikkingsmiddel: guarpitmeel (E412); smaakstof. Kan sporen van eieren, sojabonen en noten bevatten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.
Zin in churros of donuts? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 150 g mix en 200 g melk in een kom en mix met een haak in 4 minuten op matige snelheid tot een dik beslag. Laat de mix ca. 15 minuten afgedekt rusten. Voeg hierna 70 g gesmolten boter toe, 1 ei en 50 g melk en meng door tot een glad beslag. Voeg hierna de rest van de mix toe en meng het nog 10 minuten door. Doe het deeg in een spuitzak met gekarteld (churros) of rond (donuts)spuitmondje. Verhit olie tot ca. 165°C en frituur reepjes/rondjes van ca. 20 cm ze tot ze goudbruin zijn. Laat even op een keukenpapier uitlekken. Serveer ze direct met (poeder)suiker en bijvoorbeeld kaneel. Ingrediënten Zetmeel (maïs en aardappel), suiker, inuline, verdikkingsmiddel: E412, E464; zout, psylliumzaad poeder, biergist, aroma. Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet bloodstellen aan temperatuursveranderingen en warmtebronnen.
Zin in een strawberry cake? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 300g mix, 130g zonnebloem- of koolzaadolie of zachte (room)boter en 3 eieren in een kom. Mix het op eeen medium snelheid in 3 minuten tot een dik beslag. Giet het beslag in een ingevet bakvorm met een diameter van 18-20 cm. Baktijd: 30-40 mintuen. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, cacaoboter (cacaoboter, magere melkpoeder, stabilisator: difosfaten (E450)), bevochtigingsmiddel: sorbitolen (E420); aardbeienpoeder 1%, rijsmiddelen difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500); rijstzetmeel, emulgatoren: polyglyceride esters van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); smaakstoffen, verdikkingsmiddel: guarpitmeel (E412); zout. Kan sporen van eieren, sojabonen en noten bevatten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.
Wanneer het zonnetje schijnt en het kwik stijgt krijgen we allemaal natuurlijk in om een ijsje te eten. Met deze ijsmix maak je nu gemakkelijk en snel je eigen aardbeien ijs. Je hoeft aan deze mix alleen maar melk (en slagroom als je van extra romig houdt) toe te voegen. Het ijs zet je gemakkelijk in de vriezer, dus je hebt geen ijsmachine nodig. Ingrediënten: glucosestroop, suiker, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), dextrose, gedehydrateerd aardbeipoeder (2%), magere melkpoeder, melkeiwit, gemodificeerd zetmeel, maïszetmeel, emulgatoren: azijnzuuresters van mono en diglyceriden van vetzuren zuren, mono- en diglyceriden van vetzuren; aroma's, stabilisator: fosfaat dikalium; verdikkingsmiddelen: xanthaangom, carboxymethylcellulose; kleuren: cochenille, anthocyanen; zuurteregelaar: citroenzuur. Voedingswaarden per 100 g: Energie - 1207 kJ/289 kcal Vetten - 19 g - waarvan verzadigde vetzuren - 6,1 g Koolhydraten - 28 g - waarvan suikers - 19 g Eiwitten - 2,6 g Zout - 0,09 g
Zin in een lemon curd cake? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 400g mix, 145g zachte (room)boter en 4-5 eieren in 3 minuten op matige snelheid tot een stevig en bleek beslag. Baktijd: 40-45 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, maïszetmeel, emulgatoren: E475, E433; bevochtigingsmiddel: E420; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; zuurteregelaar: E575; aroma'ss, zout. Kan sporen bevatten van: eiwitten van melk, ei, sojabonen en noten, sesam en mosterd.
Zin in een pittige cake met sinaasappel? Ga aan de slag met deze bakmix van Tasty Me. Binnen in handomdraai heb jij een heerlijke cake op tafel staan die gluten- en lactosevrij is.
De lekkerste basis voor je taart, maak je met de biscuitmix van Tasty Me. In de zak zit 1 kg mix en dat is voldoende voor ongeveer 3 biscuits. Benodigdheden voor een ronde taart van 25 cm 330 g mix voor Biscuit, 5 middelgrote eieren, 33 ml water, mixer, bakvorm, beetje boter om bakvorm in te vetten. Bereidingswijze Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 160 °C). Meng alle ingrediënten met een mixer ca. 7 minuten op de hoogste snelheid door elkaar. Mix nog 2-3 minuten op lage snelheid na (zodat eventuele luchtbellen in het beslag verdwijnen). Beboter de bakvorm en vul deze (1/2 tot 2/3 vol) met het beslag en bak de taart in ca. 35-40 minuten gaar. De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en even laten uitdampen op een rooster. Ingrediënten Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddelen: E450, E500; emulgatoren: E472b, E477; glucosestroop, magere melkpoeder. Kan sporen bevatten van: rogge, gerst, haver, spelt, ei, soja, sesam, lupine. Voedingswaarde per 100 g Energie 1585 KJ / 379 kcal Vetten 3,1 g Waarvan verzadigde vetzuren 2,8 g Koolhydraten 85,2 g Waarvan suikers 43,6 g Vezels 0,8 g Eiwitten 3,6 g Zout 1,5 g
Met deze mix maak je de lekkerste cream chantilly. Dit is gezoete of gearomatiseerde slagroom die vaak wordt gebruikt om slagroomsoesjes of chocolade eclairs mee te vullen. Het is ook een lekkere topping voor taart of desserts. Bereidingswijze: Mix ca. 3-4 minuten met een (hand) mixer op hoge snelheid. Laat eventueel nog wat extra opstijven in de koelkast. Lekker met smaakstof. Makkelijk te kleuren met gel of vloeibare kleurstof. Na bereiding ca. 2 dagen goed. Ingrediënten: suiker, glucosestroop, niet-gehydrogeneerde kokosolie, melkeiwitten, maïszetmeel, gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddelen: E401, E466, E471, E472.Kan sporen bevatten van: eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Cream chantilly • Glutenvrij • Zonder palmolie en gehydrogeneerde vetten • Inhoud: 200 g
Maak de allerlekkerste hartjeskoekjes met deze bakmix voor diegene die jij lief hebt. Met deze bakmix maak je ongeveer 25 koekjes en de bakmix is inclusief 2 hartjes steekvormen. Zo krijgen de koekjes een mooie hartjesvorm. Je weet wat ze zeggen, liefde gaat door de maag. • Bakmix hartjeskoekjes • Inclusief 2 hartjes steekvormpjes • Ongeveer 25 koekjes < Benodigdheden 1 ei, 80 g margarine Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180°C. Scheid het eiwit van de dooier. Bewaar het eiwit voor het bestrijken van de koekjes. Doe de bakmix in een kom. Voeg de eidooier en de margarine toe. Kneed de ingrediënten. Verdeel het deeg in twee delen. Rol het deeg, op een licht met bloem bestoven werkvlak, uit tot 4-5 mm dikte. Steek de koekjes uit het deeg met de uitsteekvormpjes. Plaats de koekjes op een ingevette en met bloem bestoven bakplaat of een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het eiwit licht. Bestrijk de koekjes met het eiwit. Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de koekjes in ongeveer 14 tot 18 minuten goudbruin. Ingrediënten tarwebloem (gluten), suiker, aardappelzetmeel, rijsmiddelen: difosfaten, natriumcarbonaten; aroma, zout
Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Oven voorverwarmen op 160°C (hete lucht) of 170°C. Meng de mix, de boter en het ei ca. 3 minuten op middel snelheid tot een dikker, glad beslag. Voeg naar wens wat in stukjes gesneden appel toe en giet in de bakvorm. Plaats in het midden van de oven en bak in ca. 35 minuten gaar. Controleer door een tandenstoker in het midden te steken en kijk of deze er schoon uitkomt. Ingrediënten: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, gedehydrateerde appel (6,5%), bevochtigingsmiddel: sorbitol; emulgatoren: polyglycerolesters van vetzuren, polyoxyethyleensorbitanmonooleaat; kaneel (1,4%), rijsmiddelen: dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat; verdikkingsmiddelen: guargom, carboxymethylcellulose; zuurteregelaar: citroenzuur; zout. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Apple cinnamon cake • Glutenvrij en lactosevrij • Zonder palmolie en gehydrogeneerde vetten • Inhoud: 300 g